Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Komentáře

  • PC 75
Zatraceně vtipná adventura. Příběh je opravdu vtipný a dobrý, moc jsem se zasmál (Obývák Kenobi:-D). Graficky je hra taky na dobré úrovní až na ty pomalé animace. Jediné co bych hře vyčetl, je pasáž v tunelech, kde člověk bloudí jak magor a nedá se v nich vyznat. Já osobně jsem si kreslil šipky na papír.
Dále bitka s Drátem Vejdrem, kde jsem šermoval jak idiot 20 minut:)

Povedená adventura, která zabaví a nepustí dokud ji nepřejedete.

Pro: Grafika, vtipný příběh parodující scifi filmy,

Proti: Pasáž v tunelech, nějaké ty chytáky, zvuk

+15
  • PC 65
Vesmírná Becherovka je jednou z nejlepších her, které se účastnily soutěže Becherovka Game. Na rozdíl od většiny konkurenčních titulů zde je vcelku podařený humor, který si, mimo pár přitroublých vtípků, drží vysokou úroveň až do konce.

Určitě by hře neuškodil dabing, i když jeho absence díky povedené hudbě a celkovému ozvučení není až tak patrná. Příběh, parodující mé oblíbené filmy a seriály v čele s Hvězdnými válkami, Červeným trpaslíkem nebo Hvězdnou bránou, se mi líbil hodně a je hlavním hnacím motorem. Vesmírná Becherovka rozhodně stojí za zahrání a v tomto případě za zkoušku opravdu nic nedáte.

Pro: humor, příběh, ozvučení

Proti: absence dabingu

+12
  • PC 80
Každý máme své oblíbené hry z dětství, a tahle se řadí do toho mého seznamu, i přesto že jsem ji tehdy nebyl schopný dohrát. Vždy jsem se totiž zaseknul na pirátské lodi, kdy jsem nevěděl, jak mám zlikvidovat stráž vesmírné lodi, se kterou jsem měl uprchnout. A tak jsem se rozhodl, že to musím napravit, a dnes se mi to povedlo.

Tato adventura staví především na humoru, který je většinou povedený a hra mě dokázala rozesmát. Především za to může parodování různých sci-fi filmů a seriálu, mezi které se řadí například Star Wars (ten je v první řadě), Star Trek, Hvězdná brána, Červený trpaslík, Stopařův průvodce po galaxii a pravděpodobně i další, které jsem nepoznal.

Gameplay je povedený, kdy tedy občas musíte při použití předmětu přesně trefit místo, aby ho vaše postava použila. Nejhorší bylo, že pokaždé provedené akci se postava vracela na své původní místo a musel jsem stále čekat, což bylo trochu ubíjející. Gameplay výborně doplňuje povedená hudba, která je ve všech pasážích výborně použita.

20/31 - Jedna z těch zásadních freeware her, které ovlivnili mé dětství, a které jsem byl schopný hrát stále dokola, i když se mi v nich nedařilo.

Pro: Příběh, gameplay, hudba, humor, odkazy na filmy, seriály, knihy

Proti: Pomalé vracení se postavy na své místo na obrazovce

+7