Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Diskuze

@jazz1 (14.04.2020 14:39): poprvé jsem na tuhle hru narazil na Nokia Lumia 920, tzn. Windows Phone. Později ji rozehrál a dohrál na Androidu.

Na rovinu, nevím zdali na J2ME verzi to bylo jiné, nikdy jsem ji nehrál. Možná by stačilo jen upravit text, že se některé věci mohou trochu lišit dle platformy.

Každopádně díky moc za přidání alespoň jsem si aktualizoval profil dohraných her (no moc jich není), a díky Tobě tam mám bod za rok 2016. :) Palec hore a velké plus!

Mimochodem malůvky od Boris Vallejo mám také moc rád. V časopise Ikárie byl často. :)
@Rapier (14.04.2020 13:51): Nemám problém s tím když upravíš popisek, tato nepřesnost může teoreticky vycházet z rozdílnosti staré J2ME verze a verzí na "nové" mobily.
Uvažoval jsem dokonce, zda toto není již na dva rozdílné profily, možná by pomohl tvůj názor na to?
K 1941: Frozen Front bych snad jen dodal, že každou misi uvádí video s textem jaká je situace na frontě, jaké jsou cíle a možnosti v misi, apod. V průběhu mise občas narazíte na zapomenuté jednotky v hloubi nepřítele a občas dorazí plánované a velmi vítané posily když splníte nějakou část mise.

Popisek hry bych si ale dovolil opravit:
Výrok: "Všechny mise musí být dokončeny pouze s jednotkami dostupnými na jejich začátku." není pravdivý, protože:
a) můžete dostat během mise posily, a nebo narazit na zapomenuté jednotky, nebo jednotky které máte třeba osvobodit z obklíčení
b) za body které vyděláte vítězstvím v misi a které průběžně vyděláváte a ztrácíte v průběhu mise (opravy, doplnění stavu jednotky, munice, palivo) si v další misi můžete kdykoliv přikoupit nové.

Tzn. i když Vám body na začátku mise dojdou při deployment phase (rozuměj: nákupu a rozmístění jednotek), stále za zničené jednotky nepřítele dostanete další body, za které si lze dokoupit další nové jednotky v plné síle a, nebo pokud obsadíte skladiště nepřítele, můžete začít vyrábět i jeho techniku pokud si vzpomínám dobře (dohrál jsem to před cca 2-3 lety).
Problém je, že některé jednotky co dostřelí přes cokoliv skoro kamkoliv na mapě, typicky těžké dělostřelectvo jsou neuvěřitelně drahé, jejich ztráta o to víc bolí a vzhledem k pekelné obtížnosti misí budete muset tyhle jednotky vždy nechat chráněné.

Protivník má skoro vždy více pěchoty i techniky a zážitky z misí budete mít jako tankový velitel na Eastern Front v 41, případě generalismus Stalin na straně druhé. Některé mise jsem dokončil doslova zázrakem, když už mě nezbývalo skoro nic na mapě.
A až potkáte německá super monstra (rozuměj prototypy), bůh Vám žehnej, doslova.

Samozřejmě jsem již zakoupil ještě lepší pokračování 1944 Burning Bridges a 1942 Pacific Front. Už existuje i modul do Afriky Deadly Desert. Obzvláště Pacific Front má něco do sebe: námořní boje, vysazování jednotek z lodí na pevninu, letecká podpora, Japonci... v každé hře je nějaké vylepšení co smíte dělat navíc. :)

Za mě naprosto vážná mobilní konkurence PC verzi Panzer General a Panzer Corps a velké překvapení (pro mne), že i mobilní hry mohou být opravdu kvalitní a plnohodnotnou zábavou velkému bratru PC a konzolím. Nejlepší mobilní hra co jsem kdy hrál! Ever!