Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1917: The Alien Invasion

1917: The Alien Invasion DX, 1917: The Alien Invasion - The Shocking Truth About WW1

10.06.2016
14.06.2018
70
2 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ne

Píše se rok 1917. Na Zemi zuří válka, která má za následek již desítky milionů mrtvých. Na jaře téhož roku se do války zapojují vetřelci z vesmíru, kteří využívají situace a vyčerpané lidstvo drtí devastující silou. Lidé zapomínají na sváry, národy se semknou a bok po boku se brání vetřelcům, kteří mají v úmyslu vyhladit lidskou rasu. Dr. Brunhield Stahlmüllerová se svým asistentem Harmuthem Griesgramem pracuje na experimentálním letounu nazvaném Red Beelzebub, jehož systémy jsou založeny právě na mimozemských technologiích. Sama doktorka Stahlmüllerová se ujímá řízení letounu a válka se tak přenáší z verdunských kopců až do vesmíru...

Tato hra je nezávislá, vertikálně rolovací shoot'em up akce, v níž ovládáte na první pohled neohrabaný trojplošník s jeho vynálezcem v kokpitu. Vaším úkolem je probít se pěti rozsáhlými úrovněmi zakončenými vždy silným bossem. Z bojišť první světové války se probijete přes zástupy různých typů nepřátel až do kosmického prostoru. V závěrečném souboji pak musíte porazit samotného vůdce mimozemských letek. Váš letoun má dvě zbraně, které se sbíráním upgradů dají vylepšovat. Hra je vytvořena v pixelartové grafice a doprovází ji až psychedelicky vyznívající soundtrack.

S upgradem hry na verzi DX přibyli do hry 3 nová letadla, další 3 nové úrovně na celkový počet 8 a některé nové prvky vylepšující jak grafiku, tak hratelnost.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.