Myslíte to vážně ? Asi jo. Tohle jsem si řekl po spuštění. Tak k věci. Jestli de o chuť k hraní tak k tomuhle jsem jí určitě hodně našel. Wormíci jsou ,když si vytvořím svůj styl naprosto neovladatelní ,nepohyblivý a nemotorní. Nevím jestli to je nastavením ale rozhodně mě to strašně štve! Možnosti vzhledu vašeho Wormíka/Wormíků jsou rozrostlé a k dispozici na zakoupení za vydělané zlaťáky z Příběhu a Challengů. Příběh s profesorem Worminklem jsem projel celý. Mapy jsou epické ,chaotické ,legrační ale zastavený prostor mě zklamal (Wormík lezoucí po něčem co se podobá středověkému rytíři na vzpírajícím se koni je přinejmenším ´´divný´´). Dál je tu hodně velká rozmanitost zbraní (od tradiční Bazooka baby po Super ovci :D). Dá se u toho vydržet nezdravě dlouho. A to pozadí. Mohli alespoň udělat kreslené mraky a ne ofocené pozadí. Líbí se mi způsob zamaskování hranic světa (ostrova) aneb. nekonečné moře.
Komentáře
Je vidět, že Team 17 se jen tak nevzdává, Wormsy čtyřky jsou již plně dotažené 3Dčko, které sice nedosahuje kvalit díl ve dvourozměru, ale zároveň není černou ovcí v sérii Worms.
Pro: podstatně lepší 3D zpracování a poučení z chyb, spousta utilitek
Proti: na 2D díly to nemá, pořád menší komplikace v ovládání
Je to báječná hra, se kterou se můžu zabavit na dlouhé hodiny.
Pro: Je to báječná hra, se kterou se můžu zabavit na dlouhé hodiny.
Proti: Nevíte někdo jak na mapu 22 v příběhu?
skvělé vylepšení nepovedených worms 3D, musím říci, že jsem u Mayhem vydržel hodiny :)... skvělý a zábavný příběh, ksichtíky červů a jejich možnosti oblékání jsou krásně zpracovány... nehledně na to, že je to prostě pokračování už tak oblíbené série červů :)
Pro: červi, červi, červi, hratelnost, zábava, multiplayer
Proti: místy chaotická kamera
Pro: Množství a rozmanitost zbraní ,typ maskování hranic ,možnosti vzhledu Wormů ,hodně map ,challenge ,malou částí příběh ,multiplayer ,spousta stylů boje ,destrukce a vůbec ta legračnost
Proti: Zastavený čas v krajině ,ve které se záhy vynoří Wormové ,neovladatelnost Wormů v mém stylu