Heh, tak koukám, že nejsilnější arty dělo nakonec vyfásli amíci. :)
Úá, konečně mám Objecta 704 v garáži=) Pár dní na vyexpení do elitního stavu a hurá na Americké TD.
SonG: Hlavně měj a hraj alespoň dva různé sloupce strojů. Když chcípneš, můžeš z bitvy vyskočit a rozehrát s jiným, takže nejen, že budeš mít hru různorodější, ale méně tě bude frustrovat právě to přecházení na nový, nevylepšený stroj, protože budeš mít ke hraní i jiné.
SonG: Každý tank bez vylepšení je špatný. Pokud ti nižší tier nesedne, prodej ho. Budeš mít nějakou částku na nový tier.
Say : Díky...a ještě jedna věc,prosím tě, je lepší koupit vždy když na to budu mít o třídu lepší tank? (například nechat si MARDER, vylepsovat ho,a nekupovat HETZER...je například Hetzer v základu lepší než vylepšený marder?
SonG: Je to jiný styl hry. Musíš kempit na dobrých místech v keřích, mít na sobě maskovací síť a dávat si pozor na artilerii. Marder II se svým nej dělem je nejlepší TD ve své třídě. Trust me. Imo nesmíš hrát tak agresivně a tlačit se dopředu.
Cus, prosim vás ,můžete mi nějak rozumně napsat v čem jsou horší a lepší TankDestroyeři?? (neměčtí)....připadá mí, že můj MARDER II má na to, že má nejlepší dělo, co na něj jde, poněkud slabý...
Přesně tak. Význam škubání nebyl ani tak u výstřelů, jako spíše při zásazích. Střelit TD s mojí T-34 a vysmát se mu, když mi to následně napálí nad hlavu, pro mě byla v betě prostě šou. :)
Akhera: V nevýhodě nechce být nikdo. To je imo i důvod, proč škubání pravděpodobně už nidky ve hře neuvidíme. Jakmile jsou lidi zvyklí a přibyli hráči, co ho nezažili, tak už si autoři nemohou dovolit ho povinně zavést, páč by se akorát spálili. ;/
Lidi pochopitelně dělají chyby, ale tohle mít vychytané před releasem mohli...
Lidi pochopitelně dělají chyby, ale tohle mít vychytané před releasem mohli...
Akhera: Spíš rychle pálící kanóny dobře odváděly práci a houpaly zaměřovačem nepříteli. A to bylo u takového Marderu II velice užitečné, ne-li klíčové. T-34 to samé. Nepřítel pak častěji minul.
Mně se to taky líbilo, ale nechci být v nevýhodě :) Navíc u rychle střílejících kanónů kvůli tomu byl sniper mód naprosto nepoužitelnej.
Hamster: Nápodobně. Teď je to zase o trošku lehčí.
Neměl někdo problém s instalací ? Jde o to, že stáhnu a spustím ten downloader a hned na začátku se mi sekne progress bar a dál nic. Je možný, že to stahuje tak neskutečně dlouho ?
edit/ Tak jsem si všiml odkaz na torrenty, takže to snad vyřeší problém.
edit/ Tak jsem si všiml odkaz na torrenty, takže to snad vyřeší problém.
Škubání se mi líbilo, ale úplně vidím, jak jsem už za krátkou dobu bez něj zlenivěl. :)
Máš číst patch notes, tam to bylo :) Taky o tom byla dlouhá diskuze na oficiálním fóru.
Občas se vyplatí zkontrolovat nastavení, k mému infarktovému překvapení přibyla položka povolit houpaní tanku v odstřelovacím režimu, která je defaultně zaškrtlá. Velmi vřele doporučuju odškrtnout, u stíhačů přímo stěžejní záležitost..
RedDwarf_Cz: Nebudou.
Say- Bohužel, jak jsem psal na foru. Doufám, že do budoucna nebudou všechny tyhle zápasy(tréningy) na Pá/So
Hamster: Ach ták... Věř tomu, že zrovna přípona CSA za nickem se mi taky dvakrát nelíbí, ale co už s tím. Posbírej tu nadsázku a máš to.
Prosimtě jakou hudbu? To má být reakce na tu mou metaforu (sigh) s pobrukováním hymny?
Tím jsem myslel tohle - wiki
Tím jsem myslel tohle - wiki
Hamster: Ty tam máš defaultní hudbu? Kidding me?=D Neskládáš přísahu, ale zkopíruješ "slib" o tom, že si seš vědom pravidel slušného chování a budeš se snažit je dodržovat. Formalita, nic víc.
Prototype: Tak tak, škoda žes včera nebyl. WINE dostali pěkně na p*del=)
Prototype: Tak tak, škoda žes včera nebyl. WINE dostali pěkně na p*del=)
Tam skládáš přísahu?? :D
Co jiného bych mohl čekat, než nadsázku, jako bývá pokud vím u her zvykem. A na nějaký RP se tohle taky neuhraje, to je prostě pošuctví. Jak to souvisí s těmi tanky nerozumím, protože mě to do pobrukování hymny při loadingách netlačí (avšak to může být díky mé nadlidské síle vůle).
Say: Ani by mě nenapadlo přesvědčovat tě o něčem jiném.
Say: Ani by mě nenapadlo přesvědčovat tě o něčem jiném.
Hamster- A cos čekal od klanu hrajícího tanky? Také jsem se pousmál, když tam člověk jakože skládá přísahu, ale tím to všechno končí, co se vojáčkování týče. Nikomu tam nemusíš říkat veliteli, či jinak ze sebe dělat cypa. Určitá hirerachie tam samozřejmě je, což je logické, když klan má stovky členů.
A můžu vás ujistit, že hraní v četách, je podstatně zábavnější, než tam jezdit sám a snažit se o nějaký heroický čin, který vesměs končí fiaskem.
Nechme raději tak... Vy si hrajte své random bitky, já si budu velet svému týmu a ždímat ze hry co se dá. Jako bonus mi bude (mimojiné) přísun goldů zdarma = rychlejší dosažení vysněných TD stromů.
Hele, já na výměny smajlíků a bezobsažných chatových postů moc nejsem. Jestli chceš reagovat (jako že očividně ano), tak ti nic nebrání udělat to bez předehry.
Hamster: Olol=D To myslíš vážně?
Na základě toho webu.
Sebevětší vojáčkování ale pro mne nemůže překonanat masivní titulek "Vlastenecká povinnost splněna" bez známky ironie. To už je fakt neplánovaná karikatura.
Akhera: Moc to dramatizuješ. My se bavíme královsky=) Noobové v random týmu... To moc zábava opravdu není.
Hamster: A tohle tvrzení máš utvořené na základě čeho? Mrkni na CW mapu ;)
Hamster: A tohle tvrzení máš utvořené na základě čeho? Mrkni na CW mapu ;)
To bych viděl podobně. A ten tvůj klan si na můj vkus trochu příliš hraje na vojáčky.
Klan je moc velká zodpovědnost. Já hraju pro zábavu
Tak tady máte motivaci k tomu, zapojit se do klanu. Organizace a sehranost dělá z týmu hrozbu i pro silnější tiery.
Majkee: Záleží na gunu. A jeho skillu. Holt není to blbá FPS. A to je na tom úplně masterpiece.
Ono to bylo spíš tím, že ze tří střel se trefil tak jednou :)
Majkee: Úroveň nepřátel se +/- odvíjí od úrovně tvého tanku, takže žádný stres.
Majkee: Kamarádovi vyřiď, že si tank musí upgradovat a také s ním umět hrát=)
Kámoš mi říkal, že ve WOT je nováček značně znevýhodněm slabým tankem, který se s dalšími typy tanků nemůže rovnat, je to pravda? Jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými tanky a jak dlouho trvá než se dostanu na určitou úroveň, abych si mohl pořídit konkurence schopný tank. Hru jsem nehrál, jen sledoval u kamaráda.
Jo takhle, tak jako samozřejmě netvrdím, že něco takového provádím na poli v Malinovce. :) Pokud by stihl více jak jednu mířenou střelu (max 2, podle typu), tak to raději čekám schovaný, až se přiblíží více (na což těžkým tankům seběvědomí naštěstí obvykle nechybí).
Hmm, když já tohle zkusím, tak se většinou nedostanu blíž než 50 metrů od něj :) Ale když už se setkáš čelně, tak 85mm kanón má neobvykle silné HE střely - z Tigera II se mi daří ukousnout někdy až 7%.
To zní dobře, ty dlouhé mi obvykle sednou lépe.
Čelně se s těžkými tanky při hře za střední střetávám neustále. Alespoň těch prvních pár sekund, kdy to proti němu rozpálím doufaje, že ho stihnu objet. Couvání já docela nerad. :)
Hamster - 100 mm jsem měla v betě a docela mě štvala dlouhá doba nabíjení - to je u středního tanku docela velká nevýhoda. Navíc je nepřesnej, takže nejen že dlouho čekáš, ale pak netrefíš :) Takže teď jsem na něj dala dlouhých 85 mm a je to mnohem lepší - je přesnější, rychleji se nabíjí a ta průraznost není zas tak důležitá, protože na střílení do boku stačí a pokud se s T-34-85 ocitneš tváří v tvář těžkému tanku, tak děláš něco špatně :) Nicméně pro T-43 už to asi stačit nebude a tam bude potřeba těch 100 mm.
Say - To je zvláštní, mně v betě SU-152 přišlo jako naprosto příšerný, zatímco SU-100 bylo bezva.
Hamster: Jo 3601 ne 3001. Sorry, můj fail. Já se v těch VKčkách pořád nevyznám.
Hamster: Počkej na 152ky. To jsou jiné stroje=)
Hamster: Počkej na 152ky. To jsou jiné stroje=)
VK 3601 má 100/60/80 a věž má skutečně lepší, než Tiger.
Jinak s nevylepšeným strojem jsou vždycky chvíli strasti, ale u té SU-100 je to po 107mm u SU-85 asi největší přechodový šok, co jsem zatím zažil. U KV-3 si ho aspoň může člověk nechat.
Akhera: Co ty preferuješ na to T-34-85?
Akhera: Co ty preferuješ na to T-34-85?
Akhera: Mě KV-3 nebavila. Těším se na IS, večer ho kupuju. A Object 704 už tam budu mít taky co nevidět. Na ten se těším jak děcko na čokoládu. A jo, VK má papírový pancíř. Na dvě rány ho dostane kdokoliv. 50/30/50 na 6 tieru je fakt málo=D
VK 3601 papírovej pancíř? KV-3 jinak nic moc? Hráli jsme tu samou hru? Mně ten pacíř na VK připadal dokonce lepší než na Tigeru. A KV-3 je naprosto úžasný
Akhera: KV-3 na své třídě možná nejlepší je (jinak teda nic moc), ale s (H) jsem jezdil betě a... Je to pohyblivé vozítko, které má tu výhodu, že se dokáže točit na místě (což zvládají jen amíci) a má celkem přesné dělo, ale jeho papírový pancíř z nějak dělá neuvěřitelně snadnou kořist=/
Myslím, že to nejde nějak zevšeobecnit. Záleží kdo proti tobě bude bojovat a jestli budou hrát nějaké čety
VKčka? 3001(H) a 3001(P) možná, ale 3601(H) je imho druhej nejlepší tank 6. třídy (hned po KV-3, samozřejmě :))
Ono všeobecně 6 tier je ve své třídě nejhorší. JPanzer, VKčka, M6... Jedno hroší jak druhé.
Tak když jsou ještě nevylepšený, tak je to vždycky hrůza. Ale jakmile na T-35-85 dáš 100 mm nebo dlouhých 85 mm a pořádně vycvičíš posádku, uvidíš jak se s tím budeš zase prohánět.
Pár posledních dní: T-34 + SU-85 -> Proháním se jak drak, vraždím jak nemytý a pomalu si zlepšuji statistiky.
Dnešek: T-34-85 + SU-100 -> Najednou dostávám zoufale na prdel a jsem rád za jeden frag za bitvu. Se staty jsem tam, kde před pár dny.
To byl skutečně uspokojivý upgrade. :D
To byl skutečně uspokojivý upgrade. :D
[samochvála] Bah, dobře já! Dalších 2500 goldů, aniž bych utratil jedinou korunu, muhehe=) [/samochvála]