Jaksi jsem se dostal k tomuto datadisku v převráceném pořadí, dávno po odehrání The New order, ale čert to vem, švihákovi s ostře řezanými rysy Blazkowiczovi se prostě nedalo odolat a zavzpomínal jsem jak Return to Castle Wolfenstein, tak i stařičkého původního “Wolfíka“.
Herní mechaniky a styl jsou podobné jako New order o tom žádná, tentokrát je herní čas kratší a nácky kosíme jen v přímém okolí nebo ve zdech a nádvořích samotného hradu, příběh vcelku jednoduchý, což tak nějak patří k sérii, protože jde o řežbu a té se dostane vrchovatě. Třeba mise úniku z vězení mě bavila hodně, střety s hladovými robopsy a mechasoldiery daly zabrat, ale tak akorát.
Za mě dobrý přírůstek do rodiny, pořád mi ale v hlavně zůstává nezapomenutelný starouš s nezaměnitelnou atmosférou – 75 %
danny21