Rubi Malone dokáže za peníze vyřešit jakýkoliv problém bez zbytečných otázek. Během své poslední práce je však zrazena svým zaměstnavatelem, který se ji pokusí zabít. Rubi se tak vydá na cestu odplaty a hodlá za sebou ponechat velké množství mrtvol.
WET je 3rd person akce ve stylu grindhouse filmů plných stylizovaného násilí. Hlavní hrdinka Rubi Malone k poražení svých nepřátel používá kombinaci zbraní (střelných či katany) a akrobacie. V určitých bodech se hra přepne do tzv. Rage módu – během těchto pasáží se změní grafický ráz, Rubi je rychlejší a odolnější, ale zároveň čelí výrazné přesile nepřátel. Na konci každé úrovně je hráč ohodnocen za to, jak moc stylově dohrál úroveň. Body následně lze použít k odemčení dalších schopností.
O dabing hlavní postavy se postarala herečka Eliza Dushku (Dům loutek).
Pecka, na této hře nemám co pochválit, prapodivný slepenec Max Payne a Prince of Persia, jen ve všem na ho*no - přiblblé ovládání, přiblblá kamera, přiblblé nudné skákací/šplhací pasáže, přiblblý děj, přiblblé postavy, přiblblé otevírání dveří, přiblblé QTE souboje s bossy, přiblblé arény s nekonečny nepřátel (dokud nezablokujete vchody), přiblblé výzvy/výuky po každé nově odemčené zbrani, přiblblý systém vylepšování. Konci hry jsem se skutečně musel smát. Projít tuto hru byla skutečně nechutná otrava, takto otrávit mě jen tak nějaká hra ještě nedokázala. Jestli si nějaká hra zaslouží naprosté zapomnění, tak je to právě tato.
Pro: Boží soundtrack; oukej příběh; povedená stylizace
Proti: Zabralo mi to čtyři hoďky, a šlo o dost možná ty nejdelší čtyři hodiny mého života