Warhammer 40,000: Fire Warrior Warhammer 40,000: Fire Warrior Warhammer 40,000: Fire Warrior
PS2
26.09.2003
akce > 1st person akce *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

Fire Warriors je páteř armády mladé rasy Tau a vy se zhostíte nelehkého úkolu, kdy musíte zachránit tajemného ethernála, který byl zákeřně unesen jednotkami lidského Impéria, postavíte se proto proti obávaným Space Marines a jednotkám Imperiální gardy. Do cesty se vám postaví také jednotky Chaosu, které se stanou důstojnými protivníky. Abyste se s tímto nelehkým úkolem poprali se ctí, budete mít k dispozici arzenál čítající okolo 17 zbraní, který budete plně využívat ve 20 různorodých misí.

V roli válečníka Kaise, který se s touto situací musí vypořádat během 24 hodin se hráč ocitá v těžké situaci, jelikož v 41. tisíciletí neexistuje nic než válka a nyní nám vývojáři po dlouhé době nabízí možnost prožít si tento svět a zážitek z vlastního úhlu pohledu díky této FPS.

K dispozici je také multiplayer s módy Deathmatch, Team Deathmatch a Capture the Flag.