Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter

09.03.2006
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Třetí z verzí hry Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter tentokrát pro Xbox 360. Hra opět běží na zcela jiném enginu, tedy na YETI Engine a stojí za ní vývojáři z Ubisoft Paris s pomocí Red Storm Entertainment, kteří se ujali multiplayerové části. Příběh stále zůstává stejný.

Podobně jako PC verze, je i ta na Xbox 360 opět zaměřena především na taktickou hratelnost, kde nechybí ani Cross-Com systém nabízející strategické možnosti na bitevním poli. Těmi jsou rozkazy svým společníkům v týmu a možnost vidět to, co právě vidí oni. Novinkou je označení i těch nepřátel, které vidí vaše postava, což v PC verzi nebylo možné. Hráč je také nucen vydat rozkazy celému týmu najednou a nelze se jim věnovat jednotlivě. Nejvýraznější změnou je ale odlišný design úrovní a především možnost přepínat kameru z pohledu první osoby do pohledu třetí osoby, s čímž je spojen i nový systém krytí za překážky. Hratelnost oživují i mise odehrávající se ve vrtulníku, kde má hráč za úkol pouhou likvidaci nepřátel.

Výrazných změn a nejvíce péče ze všech verzí se dostalo hlavně multiplayerové části. Ta nyní podporuje online kooperaci až pro 16 hráčů a disponuje kooperačními módy territory, elimination a objective. Jednotlivé módy jsou pak k dispozici i v týmových a solo verzích. Novinkou je také možnost vytvořit si vlastní postavy a módy s vlastními úpravami.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.