Team Factor Team Factor Team Factor Team Factor Team Factor Team Factor

Team Factor Team Factor Team Factor Team Factor Team Factor Team Factor
online > online akce *
akce > 1st person akce

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano

Team Factor je český projekt cílený jako konkurence online akce Counter-Strike. V základu je hra velmi podobná, ale bylo přidáno několik zajímavých nápadů jako například implementovaný RPG model, kdy se lze zlepšovat v používání určité zbraně nebo schopnosti. Zásadní rozdíl oproti většině podobných her je přítomnost třetí strany (Teroristé, US Special Forces a Ruští Spetznatz).

Každá strana má pak na mapě určitý úkol (například v nejznámější mapě se zříceným vrtulníkem má jedna strana za úkol vrtulník uchránit, druhá z něj ukradnout dokumenty a třetí jej má zničit) a existuje mnoho cest, jak jej splnit.

K akci je pak připraveno několik povolání, každý se specifickými vlastnostmi a zbraněmi (voják, sniper, průzkumník a zbraňový specialista).

Team Factor byl u nás vydán pouze jako příloha časopisu Level v prosinci 2002 (číslo 95). Kuriozitou pak bylo vytištění sériového čísla hry pozpátku (chyba v lisovně disků).

Team Factor je český projekt cílený jako konkurence online akce Counter-Strike. V základu je hra velmi podobná, ale bylo přidáno několik zajímavých nápadů jako například implementovaný RPG model, kdy se lze zlepšovat v používání určité zbraně nebo schopnosti. Zásadní rozdíl oproti většině podobných her je přítomnost třetí strany (Teroristé, US Special Forces a Ruští Spetsnaz).