Symphony Symphony Symphony
Symphony Symphony Symphony
akce > arkáda *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Do našeho vesmíru pronikl všemocný démon, uvěznil naše nejslavnější skladatele a začal soustavně ničit hudbu. Je na vás, abyste se mu postavili, skladby jednu po druhé očistili a vyhnali ho z tohoto světa.

Symphony, hra od kalifornského studia Empty Clip s podtitulem Liberate Your Music, je klasická "shoot 'em up" arkáda, kde se svou lodí kosíte hordy nalétavších nepřátel ve snaze získat co největší score, které lze pak srovnávat s dalšími hráči online. Nepřátelé jsou generováni na základě hráčem vložené hudby (stejný koncept používá např. hra Beat Hazard ). Za každou dokončenou skladbu se hráči odemykají nové zbraně a všemožné power-upy, které je možné dále vylepšovat.

V roce 2012 hra získala několik ocenění v soutěži Indie Game Challenge.

Symphony, hra od kalifornského studia Empty Clip s podtitulem Liberate Your Music, je klasická "shoot 'em up" arkáda, kde se svou lodí kosíte hordy nalétavších nepřátel ve snaze získat co největší score, které lze pak srovnávat s dalšími hráči online. Nepřátelé jsou generováni na základě hráčem vložené hudby (stejný koncept používá např. hra Beat Hazard). Za každou dokončenou skladbu se hráči odemykají nové zbraně a všemožné power-upy, které je možné dále vylepšovat.

V roce 2012 hra získala několik ocenění v soutěži Indie Game Challenge.
Oficiální stránky hry (http://www.symphonygame.com)
Oficiální stránky hry (http://www.symphonygame.com)