@Drolin (06.06.2024 13:25): Měl jsem v plánu Sea of Stars a Chained Echoes, ale na starém nb to nejede a pc si tím nepohnojím, takže mě asi čeká lesbická čarodějka!
@GodOfTheSick (komentář): Jako správný močálník jistě zkusíš i další dva, p mnoho lepší, díly! Tedyp okud si na dostatečně Man Enough!
To vypadá skvěle.
@Coldplaz (25.04.2018 18:33): To "Good Morning Britain" vypadá na parádní žumpu.
A pomůže! Budeš si jen vybírat!
A pomůže! Budeš si jen vybírat!
@Coldplaz (25.04.2018 18:33): Ty rady samotné asi moc nepomůžou, ale aspoň ti z toho cringe stoupne sebevědomý a řekneš si, že horší než on v tom už být nemůžeš :D A ve výsledku jde stejně hlavně o to sebevědomí, takže aspoň takhle to v balení skutečně pomoci může..
@Coldplaz (25.04.2018 18:33): Viděla jsem kousek u Agraela na streamu a... fakt bych se dost divila.. :D
Tak to vyzerá ako hra pre mňa, môže niekto potvrdiť, že po hraní tejto hry sa mu zlepšili schopnosti v balení?
A toho chlapa som nedávno videl tu.
A toho chlapa som nedávno videl tu.
As confirmed by Motherboard, Super Seducer is not coming to PS4 anytime soon. Sony didn't offer further comment, but La Ruina did say, "My comment is that I have no comment on this."
:D
:D