Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes
Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes
online > online akce *
akce > 1st person akce
akce > 3rd person akce

placená hra placená hra freeware (dříve placená hra) freeware (dříve placená hra)
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

Starsiege: Tribes je prvou strieľačkou z pohľadu prvej osoby zasadenou do univerza Starsiege, známeho predovšetkým simulátormi bojov obrovských robotov - mechov.

Samotný singleplayer nie je ani tak plnohodnotou náplňou ak tréningom pre multiplayerové kooperačné hranie. Práve multiplayer tvorí prim celého ťaženia a to sme v roku 1998(!). Samotné hranie je možné cez sieť alebo internet v počte 2 až 32 hráčov. Hráči sa stávajú príslušníkmi nepriateľských "kmeňov", v rôznych bojiskách musia tímy spolupracovať, plniť úlohy (čiže nielen zabíjať nepriateľských hráčov) a využívať nielen zbrane, ale aj brnenie a inú výbavu.