Starquest: Rescue at Rigel Starquest: Rescue at Rigel Starquest: Rescue at Rigel Starquest: Rescue at Rigel Starquest: Rescue at Rigel Starquest: Rescue at Rigel
Apple II
Apple II
Apple IITRS80
RPG > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne

Když se svržená nobilita z rasy insektoidů, známé jako Tollah, usadila uvnitř teritoria Hvězdné unii planet, nastaly lidem problémy. Tito vypuzení elitáři se ve své domovině nesnesli ani s příslušníky vlastního druhu. Nyní si z nejbližší lidské kolonie Ultima Thule, patřící k Orionské konfederaci, pod pohrůžkami vynutili deset žen a dětí, které mají vědci z jejich tajné základny na asteroidu v prstenci kolem hvězdy Rigel proměnit na insektoidní služebníky této "panské" frakce Tollah. V této krizi lidé zapomněli na své rozpory a rozjeli záchrannou operaci v čele s vesmírným dobrodruhem jménem Sudden Smith, který má pouhou hodinu na to, aby v prostorech rozsáhlé základny našel všech deset rukojmích.

Jde o reálný herní čas, takže pokud se vám v tomto top down RPG nepodaří do 60 minut najít všech deset rukojmí, loď odlétá z asteroidu bez vás. Každý rukojmí je schovaný v jiné místnosti a po nalezení jej teleportujete paprskem přímo na loď. Hledání komplikuji insektoidé, hlídkující v místnostech a chodbách komplexu základny. Nemůžete však zbytečně ztrácet čas bojem s každým, na koho narazíte. Na to ostatně nestačí kapacita vašeho ručního blasteru, ani výdrž powerpacku na zádech, který vám dobíjí štít a powegun. Rescue at Riegel byl svými autory ze studia, známého po roce 1983 jako Epyx zpětně zařazeno do série Starquest a našlo své pokračování v titulu Star Warrior pro Apple II, Atari 8-bit a TRS-80.
Když se svržená nobilita z rasy insektoidů, známé jako Tollah, usadila uvnitř teritoria lidmi ovládané Hvězdné unie planet, nastaly vážné problémy. Vypuzení elitáři se ve své domovině nesnesli ani s příslušníky vlastního druhu. Nyní si z nejbližší lidské kolonie, Ultima Thule, patřící k Orionské konfederaci, pod pohrůžkami vynutili deset žen a dětí, které mají vědci z jejich základny na asteroidu v prstenci kolem hvězdy Rigel proměnit na insektoidní služebníky "panské" frakce Tollah. V této krizi lidé zapomněli na své rozpory a rozjeli záchrannou operaci v čele s vámi. Jste dobrodruh Sudden Smith a máte pouhou hodinu na to, abyste v prostorech rozsáhlé základny našel všech deset rukojmích.

Jde o reálný herní čas, takže pokud se vám v tomto top down RPG nepodaří do 60 minut najít všech deset rukojmí, loď odlétá z asteroidu bez vás. Každý rukojmí je schovaný v jiné místnosti a po nalezení jej teleportujete paprskem přímo na loď. Hledání komplikuji insektoidé, hlídkující v místnostech a v chodbách komplexu. Nemůžete však zbytečně ztrácet čas bojem s každým na koho narazíte. K tomu ostatně nestačí kapacita vašeho ručního blasteru, ani výdrž powerpacku na zádech, který vám dobíjí štít a powergun. Rescue at Riegel byl svými autory ze studia, známého po roce 1983 jako Epyx zpětně zařazeno do série Starquest a našlo své pokračování v titulu Star Warrior pro Apple II, Atari 8-bit a TRS-80.

Jde o reálný herní čas, takže pokud se vám v tomto top down RPG nepodaří do 60 minut najít všech deset rukojmí, loď odlétá z asteroidu bez vás. Každý rukojmí je schovaný v jiné místnosti a po nalezení jej teleportujete paprskem přímo na loď. Hledání komplikují insektoidé, hlídkující v místnostech a v chodbách komplexu. Nemůžete však zbytečně ztrácet čas bojem s každým na koho narazíte. K tomu ostatně nestačí kapacita vašeho ručního blasteru, ani výdrž powerpacku na zádech, který vám dobíjí štít a powergun. Rescue at Riegel byl svými autory ze studia, známého po roce 1983 jako Epyx zpětně zařazeno do série Starquest a našlo své pokračování v titulu Star Warrior pro Apple II, Atari 8-bit a TRS-80.

Jde o reálný herní čas, takže pokud se vám v tomto top down RPG nepodaří do 60 minut najít všech deset rukojmí, loď odlétá z asteroidu bez vás. Každý rukojmí je schovaný v jiné místnosti a po nalezení jej teleportujete paprskem přímo na loď. Hledání komplikují insektoidé, hlídkující v místnostech a v chodbách komplexu. Nemůžete však zbytečně ztrácet čas bojem s každým na koho narazíte. K tomu ostatně nestačí kapacita vašeho ručního blasteru, ani výdrž powerpacku na zádech, který vám dobíjí štít a powergun. Rescue at Riegel byl svými autory ze studia, známého po roce 1983 jako Epyx zpětně zařazeno do série Starquest a našlo své pokračování v titulu Star Warrior.

Jde o reálný herní čas, takže pokud se vám v tomto top down RPG nepodaří do 60 minut najít všech deset rukojmí, loď odlétá z asteroidu bez vás. Každý rukojmí je schovaný v jiné místnosti a po nalezení jej teleportujete paprskem přímo na loď. Hledání komplikují insektoidé, hlídkující v místnostech a v chodbách komplexu. Nemůžete, však zbytečně ztrácet čas bojem s každým na koho narazíte. K tomu ostatně nestačí kapacita vašeho ručního blasteru, ani výdrž powerpacku na zádech, který vám dobíjí štít a powergun. Rescue at Riegel byl svými autory ze studia, známého po roce 1983 jako Epyx zpětně zařazeno do série Starquest a našlo své pokračování v titulu Star Warrior.