Stargate Network je hra od francouzských vývojářů simulující známé lokace z kultovního seriálu Stargate SG-1 (u nás vysílaného pod názvem Hvězdná brána) a jeho spin-offů Stargate Atlantis (Hvězdná brána: Atlantida) a Stargate Universe (Hvězdná brána: Hluboký vesmír).
V první hratelné verzi hra obsahuje některé lokace ze Stargate SG-1 - velitelství Hvězdné brány (SGC) a dvě mimozemské destinace - Abydos a Tollan. Mezi těmito destinacemi lze za pomocí brány libovolně cestovat. Hru pohání Unreal Engine zajišťující detailní prostředí, moderní grafické efekty a osvětlení. Nechybí ani oblíbené hudební motivy známé z filmové předlohy.
Tvůrci pracují na nové verzi hry, do níž postupně přidávají další lokace jak z původního seriálu, tak z obou spin-offů. Kromě cestování za pomocí Hvězdné brány přibude možnost využití vesmírných lodí a tzv. "transportních kruhů", antického zařízení známého ze seriálu.