Siege Wars Siege Wars Siege Wars Siege Wars
PCAndroid
PCAndroid
Siege Wars Siege Wars Siege Wars Siege Wars
logická > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne

Logická arkáda, která svou inspiraci našla ve známé sérii Angry Birds, Vás zavede do země, kde panují mágové. Jejich krutá vláda se ale nelíbí prostému lidu, a tak dojde k povstání, kdy lidé chtějí dobýt hrady svých tyranů pomocí katapultů.

A právě v tuto chvíli vstupujete na scénu vy, abyste jim dopomohli k osvobození od kouzelné moci jejich pánů. Oproti Angry Birds se ale mágové mohou i bránit a způsobit škody na vašich obléhacích strojích. Proto je třeba jednat rychle aby jste to byli vy, kdo se bude po dokončení devadesáti úrovní radovat z vítězství.

Hra mimo jiné obsahuje deset typů nepřátel, dvaatřicet vylepšení zbraní, sedm stavebních materiálů, několik magických štítů a uzdravující kouzla.

A právě v tuto chvíli vstupujete na scénu vy, abyste jim dopomohli k osvobození od kouzelné moci jejich pánů. Oproti Angry Birds se ale mágové mohou i bránit a způsobit škody na vašich obléhacích strojích. Proto je třeba jednat rychle, abyste to byli vy, kdo se bude po dokončení devadesáti úrovní radovat z vítězství.