Reigns: Her Majesty Reigns: Her Majesty Reigns: Her Majesty
06.12.2017
PCiOS
Reigns: Her Majesty Reigns: Her Majesty Reigns: Her Majesty
simulátor > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Druhý díl kartičkové hry na krále Reigns. Tentokrát se hra odehrává v matriarchální společnosti, takže vládnete rukou královny. To poskytuje nové úskalí i příležitosti. Opět o království rozhodujete pomocí posouvání karet nalevo či napravo, podle toho, jak na situaci popsanou na kartě chcete odpovědět.

Stále jako v předchozí hře zůstávají čtyři ukazatele označující nejdůležitější hybatele naším královstvím: církev, poddaní, armáda a ekonomika. Všechny tyto ukazatele musí být v rovnováze, protože pokud například budete mít špatné vztahy s církví, mohou vás nařknout z kacířství. Naopak když budete mít vztahy až moc dobré, je taky možné, že se z vašeho království velmi rychle stane teokracie.

Nově přibyl do hry i malý inventář, do kterého získáváte užitečné, i méně užitečné předměty, které můžou usnadnit prodloužit vaši vládu, nebo ji naopak zkrátit. Pokud je vaše vláda násilně ukončena, váš trůn i váš majetek zdědí korunní princezna.

Oficiální stránky hry (http://nerial.co.uk/reigns/)
Oficiální stránky hry (http://nerial.co.uk/reigns/)