Rayman Arena Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M

01.12.2001
X360
kompatibilní
X360
kompatibilní
Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M Rayman M
akce > arkáda
akce > 3rd person akce

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano ano ano ano

Rayman Arena (v některých evropských zemích vydán jako Rayman M) je titul, který je přestupním můstkem mezi druhým a třetím dílem hry. Hra jako taková je zaměřená mimo jiné dosti i na multiplayer na jednom počítači a tím pádem na arkádové minihry. Malý, roztomilý a trošku zdeformovaný hrdina se nám tedy ukáže ve dvou hlavních módech, které se jmenují Race (závody) a Battle (bitvy). Každý z těchto módů obsahuje několik disciplín, ve kterých můžete prokázat svou zručnost a hbitost.
Rayman M (v neevropských zemích vydán jako Rayman Arena) je titul, který je přestupním můstkem mezi druhým a třetím dílem hry. Hra jako taková je zaměřená mimo jiné dosti i na multiplayer na jednom počítači a tím pádem na arkádové minihry. Malý, roztomilý a trošku zdeformovaný hrdina se nám tedy ukáže ve dvou hlavních módech, které se jmenují Race (závody) a Battle (bitvy). Každý z těchto módů obsahuje několik disciplín, ve kterých můžete prokázat svou zručnost a hbitost.
Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://raymanzone.ubi.com/)