Rama Rama Rama Rama Rama Rama
1998
Rama Rama Rama Rama Rama Rama
adventura > 2D adventura *
adventura > 3D adventura *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne

Jak se píše v knize: "Rámané dělají všechno třikrát".

Grafická stránka hry je pěkná, podmanivá hudba velmi dobře doplňuje velkou cizost tajemného světa tak vzdáleného od všeho lidského.
Jak se píše v knize: "Rámané dělají všechno třikrát".

Když roku 2131 objevili astronomové u Jupitera nový meteorit, dostal své katalogové číslo 31439 a bylo hotovo. Ale objekt měl pravidelnou dráhu a obrovskou rychlost. Byla vyslána sonda která zjistila, že objekt pojmenovaný na "Ráma" je obrovský válec. Tak začíná příběh knih od Arthura C. Clarka. Hra nás zavádí námětem do druhého dílu "Návrat Rámy". Ve hře se seznámíte s posádkou pozemské lodi vyloděné na Rámovi, budete prozkoumávat neznámou kosmickou loď, spousta předmětů pro spoustu hádanek dá hráči prostor pro zapnutí mozkovny, než se dobere konce a pochopení Rámy a jeho obyvatel. Naprosto odlišný svět Rámy přináší nezvyklé hádanky a úkoly. Jak se píše v knize: "Rámané dělají všechno třikrát".

Grafická stránka hry a podmanivá hudba vhodně doplňují cizost tajemného světa, tak vzdáleného od všeho lidského.

Když roku 2131 objevili astronomové u Jupitera nový meteorit, dostal své katalogové číslo 31439 a bylo hotovo. Ale objekt měl pravidelnou dráhu a obrovskou rychlost. Byla vyslána sonda, která zjistila, že objekt pojmenovaný na "Ráma" je obrovský válec. Tak začíná příběh knih od Arthura C. Clarka. Hra nás zavádí námětem do druhého dílu "Návrat Rámy". Ve hře se seznámíte s posádkou pozemské lodi vyloděné na Rámovi, budete prozkoumávat neznámou kosmickou loď, spousta předmětů pro spoustu hádanek dá hráči prostor pro zapnutí mozkovny, než se dobere konce a pochopení Rámy a jeho obyvatel. Naprosto odlišný svět Rámy přináší nezvyklé hádanky a úkoly. Jak se píše v knize: "Rámané dělají všechno třikrát".