Prince of Qin je akční RPG zasazené do Číny v odbobí vlády dynastie Qin, tedy zhruba 200 let před naším letopočtem. Hra sestává z celkem třinácti kapitol a do další se hráč dostane splněním hlavního úkolu. Samozřejmostí je ale spousta vedlejších sidequestů.
Příběh je jednou ze silnějších stránek hry a obsahuje okolo sedmdesáti NPC založených na skutečných postavách. Hlavní hrdina se rovněž podívá na některá reálná místa od Velké Čínské zdi až po hrobku válečníka Terracotta.
Hra přišla se systémem pěti elementů (kov, dřevo, voda, země a oheň), který ovlivňuje hráčovy statistiky, statistiky předmětů, logické hádanky a spoustu dalších věcí.
Prince of Qin je akční RPG zasazené do Číny v odbobí vlády dynastie Čchin (Qin), tedy zhruba 200 let před naším letopočtem. Hra sestává z celkem třinácti kapitol a do další se hráč dostane splněním hlavního úkolu. Samozřejmostí je ale spousta vedlejších sidequestů.
Příběh je jednou ze silnějších stránek hry a obsahuje okolo sedmdesáti NPC založených na skutečných postavách. Hlavní hrdina se rovněž podívá na některá reálná místa od Velké Čínské zdi až po hrobku s terakotovou armádou císaře Čchin Š’-Chuang Ti.
Prince of Qin je akční RPG zasazené do Číny v období vlády dynastie Čchin (Qin), tedy zhruba 200 let před naším letopočtem. Hra sestává z celkem třinácti kapitol a do další se hráč dostane splněním hlavního úkolu. Samozřejmostí je ale spousta vedlejších sidequestů.