@Fritol (05.05.2026 15:03): Vidíš, na tú som zvedavý :)
@Tarhiel (05.05.2026 14:27): Nekoumal jsem, zda je dostupné info, proč to zařízli. Pokud si dobře vzpomínám, tak to při zrušení bylo prakticky hotové, ale Ubi se asi potřebovali zavděčit (čínským) investorům tehda, tak poškrtali všechno. (Heroes of Might and Magic: Olden Era nevydává Ubisoft)
Každopádně ten gameplay, co z toho ukázali, vypadal šíleně zastarale už v roce 2020, natož v roce 2025(6). Osobně s tím problém úplně nemám a klidně bych si to zahrál i takhle, ale po té vlně kritiky tehdy to myslím začali celé předělávat a ten vývoj se musel šíleně prodražit. Ostatně viz komentáře. "This remake should get a remake".
Ale abych našel pozitiva, tak já jsem rád, že zrušili tohle a ne třeba Black Flag Remake. :D Po dlouhé době Ubi hra, na kterou se fakt těším a bude to day one koupě. Vlastně naposledy jsem od nich kupoval day one snad původní Black Flag. :D
@AuroN (05.05.2026 11:14): Škoda to je, až človek rozmýšľa, či nebolo jednoduchšie vyčleniť menší tím ľudí s menším rozpočtom a radšej urobiť remaster.
Neviem, čo tam robili, že to takto skončilo, lebo zrovna toto by sa predávalo dobre.
Tohle mě fakt fyzicky bolí. Taky jsem uvažoval, že hře založím profil, ale nemůžu o tom po chvíli ani přemýšlet, jak jsem naštvanej. Taková škoda. Mám Ubisoft rád a obecně se mi nelíbí trend těch megahejtů, které jdou jejich směrem na každou hru, kterou udělají, ale zrovna v tomhle případě s klidem přivřu oči. Neskutečná škoda.