Poppy Playtime
iOSAndroid
11.03.2022
Poppy Playtime
adventura > 3D adventura *

Poppy Playtime je hororová adventura, ve které se hráč ujímá role bývalého zaměstnance továrny na hračky. Ten jednoho dne obdrží zásilku, která obsahuje VHS kazetu s reklamou na panenku Poppy, ale také pozvánku do továrny od ostatních zaměstnanců. Ti ho žádají, aby panenku našel. Problém ovšem je, že tito zaměstnanci zmizeli před 10 lety a továrna již dlouhou dobu není v provozu. Po příchodu do továrny náš bývalý zaměstnanec zjišťuje, že není úplně opuštěná a oživlé hračky se nezdají být moc přátelské.

Při procházení po továrně budete mít k dispozici takzvaný GrabPack, což je batoh, ke kterému jsou přidělány dvě vystřelovací paže. Tyto paže vám pomohou především v logických hádankách, ve kterých budete přemosťovat elektřinu. Dále s nimi také můžete přitahovat předměty, přitahovat se nebo i otevírat dveře.

Hra je vydávána po kapitolách, přičemž první kapitola přešla na free-to-play a další kapitoly jsou placenými DLC.
Oficiální stránky hry (https://store.poppyplaytime.com/)