@John Mirra (23.10.2025 20:44): Jo, zlepšování skillů se dalo zapnout skrze nový trait, který nahradil Skilled. Downside bylo to, že ti stáhnoul všechny SPECIAL skills o 1 :-) Taky jsem do toho nešel.

Jak si psal, že máš podezření na AI překlad - celou dobu jsem na to myslel a jsem tak na půl mezi tím, že to fakt bylo AI, nebo je to prostě fakt mizerně napsané. Nepamatuju si charakterově jedinou postavu. Jen to, že skoro všechny byly hrozně protivné, což je imho docela znak špatného writingu.

Taky mě hrozně štvalo, že zbraně jsou hrozně neúčinné a boje tak byly dost frustrující. Později jsem pochopil, že munice dělá rozdíl, ale nejsem typ, kterého by tohle bavilo řešit. Jen patron do brokovnice bylo asi šest typů (custom, slugs, nitro, long, buckshot a poslední jsem zapomněl :-)).

@Drolin (23.10.2025 21:06): Uznání zaslouží hlavně za to, že se jim chtělo komplet překopat grafiku a že se pokusili o alternativní verzi Falloutu s novou timeline. Na druhou stranu nechápu, proč to dělali, když se stejně celu hru bavíš tím, že nacházíš očividné ekvivalenty falloutích pojmů. Stimpak → Heal-up; Power Armor → Defender Armor; RadAway → RadOut; Deathclaw → Chimera; atd...
Bohužel to není úplně nejlepší mod, ale zase, každé takto velké rozšíření zaslouží uznání.
@Radecker: Mám to s Olympem podobně, teď už si vlastně vůbec nepamatuju, že jsem ho dohrál... nepamatuju si z něj skoro nic, snad jen to, že sis tam mohl zapnout režim zlepšování skillů pomocí jejich využívání (ale dle názorů na internetech to nestálo za to).
A to jsem to dohrál v červnu 2024...