NSR Street Racing

18.07.2025
0 hodnocení Platformy

free to play
ano

Hra se dá přirovnat k pouličním dílům série Need for Speed, kde lze volně jezdit či jít ulicemi města a hrát mnoho závodů.

NSR Street Racing je koncipován na ekonomiku vydělávaných financí, získávání cenných drahokamů, dále spoustu dalších předmětů, které je potřeba mít k vylepšování vozidel. Aut je trojice tříd, Tier 1, Tier 2 a Tier 3. V každé kategorii vozů se dají absolvovat závody, v nichž se plní hlavní, ale i vedlejší úkoly. Např. těsně projet kolem jiného vozu, dosáhnout požadované rychlosti a podobně. Cílem je samozřejmě i dosažení prvního místa. Auta se nachází v garáži, upravují se v sekci Upgrade, včetně jejich vzhledu. Důležitou součástí výkonu je tu aktivace Nitra, zprvu ji auto k dispozici nemá. A musí se tak dokoupit.

Nachází se tu několik herních režimů. Career, kde lze jezdit Daily Races, Ladder Races, CrewBatlles, Regular Races a Quick Races. Další volbou je Online, nabízející Online Duel či Online Multiplayer, sloužící k zakládání vlastní skupiny, popř. vstupu do již existujících. Nejzásadnější pro hráče je mít všeho dostatek, hlídat si také stav nádrže benzinu a mít i čím uhrazovat vstupní poplatky za startování v závodních kláních. To kompenzuje četné plnění Online Duelů, poskytujících adekvátní výši financí a drahokamů, aby to stačilo na zvyšování výkonnosti auta každého účastníka. Víc funkcí má tato hra zpoplatněných.

Vše podstatné je volně dostupné, jen je pracné to získat. A za reálné peníze se dají zakoupit velké zásoby herní měny nebo drahokamů, čímž si uživatel ušetří čas a snahu. Krom toho tu jsou také různé sety s veškerými proprietami hry, s nimiž je ladění aut snazší, ale podléhá to úhradě ve formě těch drahokamů. A toto všechno neustále udržuje hráčovu pozornost a píli, ve snaze o vylepšování dalších aut, kupování si těch lepších, ať už za skutečnou nebo herní měnu, drahokamy či ostatní formy obsažených platidel. A nechybí i odměny za dílčí úspěchy v závodech. Pár modelů aut hra nabízí s určitou výší slevy.

Poslední diskuzní příspěvek

Hraji to na této stránce, kde se vyskytují ve velké míře reklamy. Ale už jsem tam dost nahrál a jinde by to bylo od začátku. Jak uvádím v první větě textu, jde tu i chodit v ulicích. Postava vystoupí z vozu a prochází se městem. A lze nastoupit i do jiného auta, než má hráč v garáži. Tento režim jsem extra nezkoumal.

Klasické závody se spouští přes nabídku a je jich poměrně dost, stejně tak typů, okruh, rychlost, checkpointy a tak. Zpracování odpovídá hrám pro prohlížeč, vesměs poměrně slabé, ale jde mi primárně o rychlost a sbírání těch platebních předmětů, dále o lepší auta. A nějakou trvanlivost, co to zabere. Podobně komplexní byl např. Ultimate Racing 3D. Bližší info k té starší arkádě.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.