My Hero One’s Justice 2 My Hero One’s Justice 2 My Hero One’s Justice 2 My Hero One’s Justice 2 My Hero One’s Justice 2
PS5
PS5XboxX/S
Stadia
15.02.2022
PS5XboxX/S
akce > arkáda

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano

My Hero One's Justice 2 je pokračovanie akčnej arénovej bojovky My Hero One’s Justice a chopíte sa v ňom jednej až zo štyridsiatich postáv. Aj tento diel je založený na populárnom anime My Hero Academia a vizuálna stránka sa preto znova nesie v tomto štýle. Hlavným hrdinom je Deku, ktorý po dlhšej dobe odhalí, že má takzvané "Quirky", slúžiace ako zdroj super schopností. Postupne je tak čoraz silnejší a snaží sa chrániť svet. Príbehovo sa tento druhý diel sa odohráva počas tretej a čiastočne aj štvrtej série samotného seriálu. Samotný dej je podávaný podľa štýlu mangy, ale na rozdiel od predchádzajúceho dielu pochádzajú všetky snímky priamo z anime.

Postavy z prvého dielu, ale i nové, sú ešte výraznejšie prepracované a vylepšené a prinášajú do série nové spôsoby boja, ktorý je tak ešte taktickejší. Zápasy stále prebiehajú v zápoleniach jeden na jedného, pričom ďalší dvaja hrdinovia fungujú na každej strane ako záloha. Veľkou zmenou prešli takzvané Plus Ultra útoky, pričom niektoré postavy môžu Plus Ultra i kombinovať. Pokračovanie prináša aj lepšie vizuálne vylepšovanie postáv, ktoré bolo v prvom diel obmedzené. Teraz si už môžete akúkoľvek postavu upraviť, či už ide o kostým, doplnky, alebo hlas.
My Hero One's Justice 2 je pokračovanie arénovej bojovky My Hero One’s Justice, kde sa chopíte jednej zo štyridsiatich postáv. Aj tento diel je založený na populárnom anime My Hero Academia a vizuálna stránka sa preto znova nesie v tomto štýle. Hlavným hrdinom je Deku, ktorý po dlhšej dobe odhalí, že má takzvané "Quirky", slúžiace ako zdroj superschopností. Postupne je tak čoraz silnejší a snaží sa chrániť svet. Príbehovo sa druhý diel sa odohráva počas tretej, a čiastočne aj štvrtej, série samotného seriálu. Dej je podávaný ako manga, ale na rozdiel od predchádzajúceho dielu pochádzajú všetky snímky priamo z anime.

Postavy z prvého dielu, ale i nové, sú ešte o niečo prepracovanejšie. Zároveň prinášajú do série nové spôsoby boja, ktorý je tak ešte taktickejší. Zápasy stále prebiehajú v zápoleniach jeden na jedného, pričom ďalší dvaja hrdinovia fungujú na každej strane ako záloha. Veľkou zmenou prešli takzvané Plus Ultra útoky, pričom niektoré postavy môžu Plus Ultra i kombinovať. Pokračovanie prináša aj lepšie vizuálne vylepšovanie postáv, ktoré bolo v prvom dieli obmedzené. Teraz si už môžete akúkoľvek postavu upraviť, či ide o kostým, doplnky, alebo hlas.