Murder She Wrote Murder, She Wrote Murder, She Wrote Murder, She Wrote Murder, She Wrote Murder, She Wrote
Legacy Interactive •  Mystery Studio
Legacy Interactive •  Mystery Studio (Uruguay)
14.11.2009
Murder, She Wrote Murder, She Wrote Murder, She Wrote Murder, She Wrote Murder, She Wrote Murder, She Wrote
adventura > 2D adventura *
adventura > 2D adventura *
logická > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne

Murder She Wrote je adventura postavená na stejnojmenné seriálové předloze, která vznikala mezi lety 1984-1996. Ve hře se ujmete role spisovatelky a detektivky v jednom, Jessicy Fletcherové, kterou v seriálu ztvárnila herečka Angela Lansbury.

Celkem 5 případů, které hra obsahuje, máte přístupné v podobě knihy a jejích kapitol, ležící na poličce v Jessičině pracovně. Případy lze řešit v libovolném pořadí za sebou.

Hratelnost je založena na hledání skrytých objektů, rešení logických puzzlů a na rozhovorech. Paní Fletcherová tak v první řadě musí mluvit s různými lidmi, kteří by mohli něco vědět o okolnostech spáchané vraždy, či s ní mít dokonce něco společného. Podezřelé pak lze konfrontovat s nově zjištěnými fakty v případě, že zjistíte, že vám lhali, získat od nich další informace, či je rovnou usvědčit. Základem pak je pozorně se dívat a hledat po místnostech důkazy a ty si pak dávat dohromady. V případě zaseknutí se ve vyšetřování může hráč využít nápovědy, stylizované do, pro seriál příznačného, psacího stroje. Ten může například ukázat pozici předmětu, který musí být aktivován pro další postup ve hře a pokrok ve vyšetřování.

Tato detektivní adventura je sice kreslená, zahrnuje však dabing, stejně jako ty nejtypičtější situace z TV seriálu, kterého vzniklo za všechna ta léta vysílání úctyhodných 264 dílů.
Murder, She Wrote je adventura postavená na stejnojmenné seriálové předloze (u nás známé jako To je vražda, napsala), která vznikala mezi lety 1984-1996. Ve hře se ujmete role spisovatelky a detektivky v jednom, Jessicy Fletcherové, kterou v seriálu ztvárnila herečka Angela Lansbury.

Murder, She Wrote je hidden object hra postavená na stejnojmenné seriálové předloze (u nás známé jako To je vražda, napsala), která vznikala mezi lety 1984-1996. Ve hře se ujmete role spisovatelky a detektivky v jednom, Jessicy Fletcherové, kterou v seriálu ztvárnila herečka Angela Lansbury.

Hratelnost je založena na hledání skrytých objektů, řešení logických puzzlů a na rozhovorech. Paní Fletcherová tak v první řadě musí mluvit s různými lidmi, kteří by mohli něco vědět o okolnostech spáchané vraždy, či s ní mít dokonce něco společného. Podezřelé pak lze konfrontovat s nově zjištěnými fakty v případě, že zjistíte, že vám lhali, získat od nich další informace, či je rovnou usvědčit. Základem pak je pozorně se dívat a hledat po místnostech důkazy a ty si pak dávat dohromady. V případě zaseknutí se ve vyšetřování může hráč využít nápovědy, stylizované do, pro seriál příznačného, psacího stroje. Ten může například ukázat pozici předmětu, který musí být aktivován pro další postup ve hře a pokrok ve vyšetřování.

Celkem pět případů, které hra obsahuje, máte přístupné v podobě knih, ležící na poličce v Jessičině pracovně.

Další tři detektivní případy Jessica řeší ve druhém díle.
Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://)