Minecraft: Story Mode - Episode 6: A Portal to Mystery Minecraft: Story Mode - Episode 6: A Portal to Mystery Minecraft: Story Mode - Episode 6: A Portal to Mystery Minecraft: Story Mode - Episode 6: A Portal to Mystery Minecraft: Story Mode - Episode 6: A Portal to Mystery Minecraft: Story Mode - Episode 6: A Portal to Mystery Minecraft: Story Mode - Episode 6: A Portal to Mystery Minecraft: Story Mode - Episode 6: A Portal to Mystery
PS5
adventura > 3D adventura
adventura > 3D adventura

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne ne ne

Sky City čeká odchod z nadýchaných obláčků do vod pozemské reality. The Founder a odbojník Milo musí najít – chtějí-li s novým Sky City opět dosáhnout velmocenského civilizačního náskoku – konsensus mezi demokratickými idejemi a Orwellovskou legislativou, který vyhoví všem, nebo alespoň většině.

Je načase TNOotS posunout zase o kousek dál.

6. epizoda "A Portal to Mystery" bude tentokrát noční, vraždplná jízda s detektivní zápletkou ve stylu Agathy Christie. Jessein(ho) gang se ocitá v luxusním sídle, lijákem a zombiemi odříznutém od zbytku světa, kamž byla písemnými pozvánkami také sezvána vlivná šestičlenná skupina celebrit – YouTuberů. U večeře se dozvídáme děsivou pravdu o tom, proč jsme sem byli povoláni. Krátce poté začnou vyhasínat životy, jeden po druhém.

Jen těžko lze odhadnout, kdy a kde vrah udeří příště. Kdo se skrývá za maskou The White Pumpkina?