Lust from Beyond Lust from Beyond Lust from Beyond Lust from Beyond
Prozatím neoznámeno
11.03.2021
Lust from Beyond Lust from Beyond Lust from Beyond Lust from Beyond
adventura > 3D adventura *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne

Lust from Beyond je psychologická hororová adventura s velmi explicitní erotickou tématikou. Nejde přímo o pokračování, ale nový příběh ze světa, který byl představen ve hře Lust for Darkness.

Ve hře se zhostíte postavy Victora Hollowaye, kterého už delší dobu trápí noční můry či vize z neznámého místa plného bolesti a utrpení. Aby pochopil tento svět za naší realitou, přidá se ke Kultu extáze, jejíž členové o tzv. Lusst'ghaa mají informace.

Autoři přiznávají inspiraci motivů od Lovercrafta, Gigera a Beksińského, hra byla financována Kickstarterovou kampaní a v případě úspěchu je přislíbena i na blíže nespecifikované konzole. Hru doplnil i zdarma šířený příběhový prolog Lust from Beyond: Scarlet.