Love Rhythm: My Boss is a Sadist Love Rhythm: My Boss is a Sadist
akce > arkáda *
adventura > vizuální román
hudební > nezařazeno *
adventura > vizuální román

free to play free to play
rozšíření rozšíření
ne ne

DLC My Boss is a Sadist přináší do hry Love Rhythm unikátní novou postavu, Jessicu. Spolu s ní do hry přibývají čtyři jedinečné skladby a nový příběh, který tentokrát krom tradičních čtyř kapitol obsahuje ještě jednu bonusovou.

Jessica nastupuje do firmy jako nová sekretářka a jak to tak v podobných příbězích bývá, velmi rychle si padnete do oka. Co ovšem Jessica neví, je fakt, že vaše postava má občas trochu netradiční choutky, co se milování týče.