Hra na první pohled vypadá jako klasická beat'em up zasazená do japonského prostředí, ale přináší několik zajímavých prvků. Vaší hlavní zbraní je meč a jediným dostupným útokem se můžete prosekat přes několik slabších nepřátel. Ale ta pravá zábava i výzva spočítá v nabíjení útoku. Při držení tlačítka se následný útok zesiluje a to až o několik úrovní. Mění se síla, dosah i grafický efekt. Hratelnost tak nespočívá ve zběsilém mačkání útoku, ale ve správném načasování a manévrování. Souboje jsou stále dost rychlé, ale tento prvek je pěkně ozvláštňuje.
Hra nabízí celkem pět úrovní a není tak moc dlouhá. Ani obtížnost není na poměry arkád vysoká. Vydržíte pár zásahů, počet lze v daném životě dokonce navýšit a dohrání na několik málo kreditů se nechá zvládnout celkem rychle. Dohrání na jeden kredit by dalo více práce, ale umím si to představit spíše než u řady konkurenčních titulů. Grafika je hezky barevná a pěkně vyvolává atmosféru dobového, trochu fantasy, Japonska. Fanouškům žánru rozhodně doporučuji tento méně známý titul vyzkoušet.
jvempire