Také jsem o tom přemýšlel, jestli má smysl hrát ještě dál po opravě orloje, tak dík za potvrzení. :-)
@musa (18.09.2025 22:16): Asi ano. U Hadráře jsou i další mise, ale je to neskutečně táhlý. Ještě nejsem na konci a to jsem měl už několik questů u hospodskýho po několika dnech a Hadrář je tam jednou za čas (ale fakt třeba po 3 questech hospodskýho). Měl jsem zatím questy přímo od něj asi 2 a dle achievementu jsou 3. Ale zatím mí jeho příběhová linie moc nepřijde jako důležitá v rámci DLC. Příběh DLC podle mě končí tak, jak píšeš.
Co se považuje za dokončení dlc, spravení orloje? Kovářskou reputaci mám na 22, kovárnu i s okolím opravenou, orloj klape, mám hotovo?
Od Hadráře jsem dostal jediný úkol při seznámení v hospodě, v případě nové práce mi prý nechá zprávu u hostinského. Uběhla řada dní a nic. Měla by po první zakázce následovat další?
A teď se mi ještě rozbil hlavní quest. Fabricio a Wolf nedokončí rozhovor a vyženou mě, protože je místnost soukromá. Nevím, co dělat. Je soukromá ráno, odpoledne i večer. To DLC je neskutečně zabugovaný.
@Wettek98 (14.09.2025 12:00): Už někdo udělal návod. Je to pytel jako každej jinej. Ani hotzona nefunguje správně.
@musa (14.09.2025 10:09): Řemeslník tam samozřejmě je a ano, opravdu by kovář materiál neměl nahoře v truhle, ale dole v kovárně.
@TaryhoFigurka (14.09.2025 11:25): Aha, tak to jsem ještě nedělal. Asi jiná fáze questu :-)
@Wettek98 (13.09.2025 23:25): v tom questu je psáno, že je to ve sklepě
@Korbitch (13.09.2025 12:00): přijde ti toho moc? Já bych toho uvítal mnohem víc. A Jindřich by si to měl dělat fyzicky sám jako když uklízel nebo najmout řemeslníky :).
@TaryhoFigurka (13.09.2025 16:59): Jestli myslíš ten dutý předmět sochu zlodějky tak ta je v patře u obchodníka v kuchyni mezi stolem a pecí nebo co to tam je. Je na zemi a je docela velká. Jen já trouba jí tam hledal asi tři noci. Ale nevím jestli myslíš tohle, zase mi tam moc nesedí ta zmínka o mečíři. Každopádně quest se tak jmenoval.
Quest Sinners of Kuttenberg (hříšní lidé kutnohorští) je 100% buglý. ten předmět není nikde a ani nejde mluvit s mečířem o jeho koupi.
Nebetyčný mor... těch komb barev, vzorů, nábytku a udělátek všude po pozemku je teda docela mrak. Jedinou výtku mám snad jen v tom, že truhlu na věci bych dal dolů do kovárny. Je fakt otrava běhat pro věci pořád nahoru.
@S4TW (10.09.2025 08:41): poslední s názvem Mysteria Ecclesiae by mělo vyjít do konce roku, dějová linka se bude točit kolem kláštera v Sedleci a zastavení šíření nemoci.
@Brasikona (10.09.2025 03:36): ještě jsem nerozehrál, tak jsem si spoiler ani nerozklikl :)
@S4TW (10.09.2025 08:41): Ešte jedno, najväčšie, by malo príjsť.
Kolik má být celkem příběhových DLC? Přemýšlím, jestli se do toho pouštět teď nebo si počkat, až to bude komplet :)
@musa (09.09.2025 17:23): Neckář byl lepší :))
Nicméně, co říkáte na „lakatoše“, pokud u něj už tedy někdo jste.
Nicméně, co říkáte na „lakatoše“, pokud u něj už tedy někdo jste.
Před chvílí vyšel nový trailer, který pouštěli na Malešově jako překvápko. Čechomor jsem nečekal :).