If My Heart Had Wings If My Heart Had Wings If My Heart Had Wings

Switch
05.09.2019
If My Heart Had Wings If My Heart Had Wings If My Heart Had Wings
adventura > vizuální román *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Po nehodě během cyklistického závodu se Aoi Minase vrací do města, kde prožil většinu svého dětství. Když přemýšlí, jak dál naloží se svým životem, setká se s Kotori, odkázanou na invalidní vozík. Jejím snem je létat v oblacích a společně se proto přidají ke školnímu klubu, jehož cílem je sestavit bezmotorový letoun.

If My Heart Had Wings je vizuální novela, kterou, jako svůj vůbec první oficiální anglický překlad, vydala společnost MoeNovel. V Japonsku hra vyšla již v červenci 2012. Z anglické verze byl odebrán pro mládež nevhodný obsah v podobě erotických a několika dalších scén.