Matsushima Michiru by se ráda stala oblíbeným, uznávaným a milovaným idolem, jakým je například legendární Kazami Kazuki. Akorát že se ji její sen vůbec nedaří naplnit. Vystupovat se ji daří pouze v zapadlém baru, který vlastní její militantně posedlá kamarádka Asako, a to sotva pro pár přátel a jediného fanouška. Jedné noci Michiru trucuje nad nenaplněnými sny a vydá se na procházku. Uvidí padat hvězdy a samozřejmě si přeje plné naplnění svých snů. Jenže na jedné z hvězd cestuje mluvící magická kočka Nyanmel, na hrdinku spadne a na místě ji zabije. Díky kouzelné hůlce Nyanmel dívku oživí a zažádá, zda by se Michiru nestala kouzelnou dívkou a zachránila svět. Otázka je, zda bláznivá Michiru takovou zodpovědnost zvládne.
Jedná se o humornou vizuální novelu, která je spin-offem série Grisaia. Hra je rozdělena na dvě části, ta první obsahuje sedm epizod, druhá část šest.
@Fritol (02.12.2024 19:22): To neee :) Ale mám jich na účtu nějakých dvacet a zatím jsem za ty roky dohrál jen dvě Nekopary :D