Poměrně úspěšný film, u nás známý jako "Doba ledová," se dočkal již třetího pokračování a současně také PC hry stejného názvu. Ve hře si zahrajete za více než šest hratelných postav, známých z tohoto či předešlých dílů. Každá postava má určité schopnosti, takže je budete střídat dle potřeb daného levelu, kterých vás čeká celkem 15. Hra spojuje několik žánrů, jedná se o klasickou skákací plošinovku, ale zároveň také akční mlátičku a občas narazíte i na nějaké prvky adventury. Kromě singleplayeru nabízí Doba ledová i multiplayer, ve kterém lze hrát osm různých mini-her, ale žádné kooperativní hraní se tedy bohužel nekoná.