Hero of the Kingdom IV

Hrdina království IV

0 hodnocení Platformy

Jedná se o čtvrté pokračování hlavní hrdinské série Hero of the Kingdom. Tentokrát se hráč chopí role hledače pokladů. Bohužel jeho plány překazí bouře a jeho loď ztroskotá na neznámém tropickém ostrově. Jak je zvykem v této sérii hrdinských her, opět je nutné navštěvovat různé postavy a plnit jejich úkoly, sbírat různé suroviny, bojovat s monstry a získávat nové dovednosti.

Během objevování nové země má hráč svobodu ve svém jednání. Nově má možnost výběru zbraně, nástroje nebo dovednosti při bojích nebo sběru surovin. Za své úsilí získává zkušenostní body, což je známá funkce v sérii těchto her. Změny se dočká i systém obchodování, kdy obchodníci mají omezené zdroje čili odpadne nekonečné nakupování, přičemž omezen je i inventář hrdiny, což přináší novou výzvu pro plánování svých zdrojů. Vylepšení oproti předchozím dílům dostane i grafika, kdy izometrický pohled zůstává, ale má i vzhledem k zasazení živější barvy a vyšší rozlišení.

Poslední diskuzní příspěvek

Štít vypadá značně epicky! Zdá se že nás chalani tvoří jejich magnum opus :)

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.