Granny in Paradise Granny in Paradise Granny in Paradise

Sandlot Games
Sandlot Games •  Orchid Games
Granny in Paradise Granny in Paradise Granny in Paradise
logická > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Všechna roztomilá koťátka, kocouři i kočičky z okolí se ztratily. Někdo je unesl. Naše stará známá babča se vydává na dlouhou a dobrodružnou cestu za nalezením všech ztracených koček. S sebou si bere pouze lopatu, kterou se prokopává přes písečné překážky. Navíc může lopatou vykopat jámu, aby se zbavila nepřátel, kteří kočky unesli a snaží se jí její hledání překazit. Na naši babču si ale nepřijdou. Podaří se jí zachránit všechny kočky a provést je brankou do bezpečí?

Granny in Paradise je pokračování dobrodružství naší akční babičky, Super Granny, která pouze za pomoci lopaty zachraňuje své chlupaté přátele. Ve 170 úrovních na ní znovu číhá spousta nástrah a nebezpečí. Musí překonávat úrovně po žebřících, přeskakovat propasti po pohyblivých platformách, vyhýbat se nastraženým bombám a nepřátelským padouchům, i dávat pozor při kopání jam na místa, kde jsou nezničitelné cihly nebo kostky. Vývojáři nám zde znovu naservírovali graficky příjemně zpracovanou oddechovku s humornými charaktery babičky a jejích protivníků.
Všechna roztomilá koťátka, kocouři i kočičky z okolí se ztratili. Někdo je unesl. Naše stará známá babča se vydává na dlouhou a dobrodružnou cestu za nalezením všech ztracených koček. S sebou si bere pouze lopatu, kterou se prokopává přes písečné překážky. Navíc může lopatou vykopat jámu, aby se zbavila nepřátel, kteří kočky unesli a snaží se jí její hledání překazit. Na naši babču si ale nepřijdou. Podaří se jí zachránit všechny kočky a provést je brankou do bezpečí?

Granny in Paradise je pokračování dobrodružství naší akční babičky, Super Granny, která pouze za pomoci lopaty zachraňuje své chlupaté přátele. V 170 úrovních na ni znovu číhá spousta nástrah a nebezpečí. Musí překonávat úrovně po žebřících, přeskakovat propasti po pohyblivých platformách, vyhýbat se nastraženým bombám a nepřátelským padouchům, i dávat pozor při kopání jam na místa, kde jsou nezničitelné cihly nebo kostky. Vývojáři nám zde znovu naservírovali graficky příjemně zpracovanou oddechovku s humornými charaktery babičky a jejích protivníků.