Global Ops: Commando Libya Global Ops: Commando Libya Global Ops: Commando Libya Global Ops: Commando Libya Global Ops: Commando Libya
akce > 3rd person akce *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano

Global Ops: Commando Libya je klasická 3rd person akce, která vás v roli člena speciální jednotky zavede v devíti misích nejen do Libye, ale i do Grónska či Skandinávie. Příběh začíná u Severního moře, kde před lety havaroval bombardér, který měl na palubě čtyři termonukleární bomby. Při ohledávání místa havárie se však našli pouze tři tyto zbraně hromadného ničení a shodou náhod se ke čtvrté z nich dostal ruský mafián Jebievdenko, který ji chce prodat libyjskému vůdci. Vaším hlavním úkolem tedy bude zabránit tomuto diktátorovi v použití získané termonukleární bomby.

Většinu času vás bude provázet kolega od stejné jednotky, takže nebudete na plnění zadaných úkolů sami. Pro systém krytí a ovládání se vývojáři nechali inspirovat ve hře Gears of War, přičemž nezapomněli ani na multiplayer, který je až pro 10 hráčů v módech Deathmatch, Team Deathmatch a Domination.

Global Ops: Commando Libya je klasická 3rd person akce, která vás v roli člena speciální jednotky zavede v devíti misích nejen do Libye, ale i do Grónska či Skandinávie. Příběh začíná u Severního moře, kde před lety havaroval bombardér, který měl na palubě čtyři termonukleární bomby. Při ohledávání místa havárie se však našly pouze tři tyto zbraně hromadného ničení a shodou náhod se ke čtvrté z nich dostal ruský mafián Jebievdenko, který ji chce prodat libyjskému vůdci. Vaším hlavním úkolem tedy bude zabránit tomuto diktátorovi v použití získané termonukleární bomby.

Oficiální stránky hry (http://global-ops.de/index.php/en)
Oficiální stránky hry (http://global-ops.de/index.php/en)