Ghost of Yōtei

02.10.2025

Ghost of Yōtei je nepřímým pokračováním hry Ghost of Tsushima.

Zavede nás do roku 1603, na samý počátek období Edo, na divoký ostrov Ezo, jak se toho času nazývalo dnešní Hokkaidó, do okolí sopky Jótei, na kterou odkazuje název hry. Ujmeme se role Acu, potulné válečnice, která se vydává na cestu za pomstou, neboť v dětství jako by zázrakem přežila vyvraždění celé své rodiny.

Vyjma prozkoumávání rozlehlého světa a plnění rozličných vedlejších aktivit, hráče čekají jak brutální souboje, tentokrát se značně rozšířeným zbraňovým repertoárem od katany, včetně možnosti třímat dvě najednou, přes dlouhý meč ódači, kusarigamu, kopí jari až po střelné zbraně, jako jsou luky či dokonce křesadlové pušky, tak plíživé pasáže, ve kterých se bude potřeba vypořádat s protivníky ze zálohy.

Za hrou stojí původní tvůrčí tým, včetně dvojice kreativních ředitelů Nata Foxe a Jasona Conella či hlavního scenáristy Iana Ryana, řady nově rozšířil skladatel Toma Otowa.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.