@Malignus (01.01.2025 21:03): Mně tam chyběla špetka napínavosti. Jasan, autoři hru pojali jako pořádnou prču, ale humor by neměl hru přeci zabít. Indy 4 je vtipný, Monkey Island je vtipný, Simon the Sorcerer je vtipný, Space Questy jsou vtipné, ale nikde z těchto jmenovaných nebylo humorem zabito napětí a atmosféra tak, jako ve Flight of the Amazon Queen. A když už humor na každém kroku, tak se to musí umět, viz Day of the Tentacle nebo Sam&Max: Hit the Road. Další věc, která mi nesedla, jsou charaktery, včetně toho hlavního.
Mně se to celkem líbilo, zaslmál jsem se... Jasně ten konec už byl trochu blbej... :-D
O této hře jsem nevěděl co si myslet už v době, kdy vyšla. První rozehrávka někdy na konci 90. let mě nějak nezaujala a tak jsem to pustil k vodě. Teď jsem si to přes svátky zahrál, dohrál a je to taková všehochuť. Autoři tady zamíchali snad všechno, že se mi nálada měnila během hry každou chvíli. Někdy to bylo ok, někdy jsem se i zasmál, ale jak se tam začalo míchat úplně všechno, od klasického šíleného německého doktora, genetické pokusy, přes Amazonky, starou řeckou mytologii a nakonec Jurský park, že to jako celek nešlo brát ani malinko vážně, vznikl z toho guláš, v kterém bylo pár kousíčku masa celkem chutných, ale celý jsem jej dojedl jen se značným přemáháním. Hru zachránila místy pěkná grafika a vcelku technická bezchybnost.