to vás asi zklamu já, mám odpolední. můžu tak od půlnoci, dopoledne do 11.00 nebo až o víkendu...
Akhera: Ale tohle Ti právě rozproudí krev a do té 23. hodiny pak vydržíš s prstem v nose. ;-) A to jsem si vždycky myslel, jak studenti ponocují (Isair, Garion atd.).
Ani náhodou, jsem tak unavená, že už dokonce ani RUSE nehraju :)
21:00 dneska beru, chce to ale víc lidí než 3
Buď dneska ve 21.00 hod., nebo zítra o hodinu dřív.
Dneska jsem si chtěl zahrát, připojím se na LIVE a ani jedna hra! NIKDO!! takže koukejte napsat kdy a jak...!
Co takhle zase někdy (třeba i dneska) projet naše pomalu reznoucí káry? Některým by to v rámci udržení bdělosti mohlo pomoct. ;-)
Jó to jsem zase špatně pochopil. Nenahlásil jsem se předem, protože nebyla jistota, že budu moct. Stejně tak na středu nemůžu účast potvrdit, možná tak na 60%.
Já bych mohl pozítří, zítra jsem celý den v práci.
?
když sis to přečetl poprvé, měl si napsat, že přijdeš. takhle to vypadalo, že nikdo nemá zájem. a kdybys něco napsal po osmé, tak už to jaksi nemá smysl...
kdy dáme další?
kdy dáme další?
No jo no, včera jsem nestíhal a dorazil až 20 minut po osmé, tak mě nenapadlo se sem hlásit.
kdyby ses ozval, připojil bych se taky. reagoval jen Chuck, čímž jsem to automaticky bral jako zabité...
Tak tak, byla to špica ve dvou, už nikdy více :-)
Já jsem založil, ale sám nejedu a ve dvou už vůbec ne. :-(
Tak si děti pohrály a můžou jít spinkat. Že, Psyxi? :-)
Tak si děti pohrály a můžou jít spinkat. Že, Psyxi? :-)
Zítra bych mohl, takže se hlásím.
Tak kdy je další match? Návrh - zítra, tj. 8.8. ve 20.00?
psyx: A co večeře, sraní, pití, chcaní a FEAR 2? :-)
Jo, regnout se zkusím, ale hraní asi až zítra, bo ten net ještě není tak úplně stabilní po těch dvoudenních bouřkách a deštích.
Co se člověk všechno nedozví, jinak právě taky můžu jet.
Pivo: Regni se hned a neodkládej to na zítřek.
Pivo: Regni se hned a neodkládej to na zítřek.
Tak to vás prdím :-D
Čekal jsem tak zítra, pozítří a snad přemůžu lenost a vyzkouším ten Garetův fígl.
Chuck: Sezen lidi, na chvili bych mohl :)
Pivo: Já bych nejraději jel teď.
chuck: Jo, je tam jakásik odezva, než tě to vrátí na trať a dvojku jsem nehrál, takže tam nevím, jak to je.
Kdy plánujete další závod? (čistě ze zvědavosti, bo vás tu nějak teď nevidím nic plánovat)
Garret: To derby, co jsme hrali minule, mi prislo docela hrozny, nevim proc, ale prislo mi, ze jedno tuknuti a clovek byl v haji (nebo minimalne mel 4/5 zivota ubrane) a prislo mi, ze nas tam uz prece jen bylo moc (obvykle se vytvoril chumel tak 4 aut a tam se to proste pralo bez ladu a skladu a bylo skoro o nahode, kdo vyjel jako vitez).
Pivo: Přijde mi, že v UC je oproti dvojce návrat na trať ve znamení katastrofální časové ztráty. Kolikrát jsem byl na prvním místě a po návratu na pátém a dohnal jsem maximálně čtvrtého.
garret: Už vím, co dělat, pokud bych si někdy zahrál s váma :-)
Ale tak při držení mimo jde zmáčkonout "R", ne? I když ta ztráta taky dost nasere a dohánět se to nebude nejlíp. Osobně preferuju zapnout nitro, naprat to do zadku někomu těsně před zatáčkou, aby se on vysekal a já jel dál. Těžké auta jsou na to jak stvořená. Derby taky někdy hrajete nebo čistě závodíte?
Od toho tam jsou derby.
Jedna věc je do někoho ťuknout při jízdě tak, že se roztříská o svodidla (což je fun), druhá věc je hned na začátku někoho nabrat za cenu vlastního zdržení a držet ho co nejdéle mimo (což nesnáším).
Garret: Vsak to hraju jako Flatout, ne jako nejaky hloupy zavody jako vy :)
Garion: na tebe jen za začátku, občas mi ho pěkně zkazíš :-) už jsem se ale naučil moc nepospíchat, počkám až se rozjedete a pak to začnu předjíždět. Pokud teda nestartuju na předních pozicích
Chuck: Psyx mi nic neudělal, prostě je to jediný soupeř, který se mi dokáže vyrovnat :-P (i když v našem posledním mači to trochu skřípalo, ale asi jen neměl svůj den)
Garret: A na me si pozor nedavas? Casto dokazu vyznamne zamichat poradim (a to rozhodne ne tim, ze bych vas vsechny predjel) :P
chuck: Dobrá rada je nedívat se na mapu nebo ji vypnout, jestli to jde. Taky se mi to stávalo u singlu a pak jsem se snažil soustředit čistě na trať a namakat reflexy. Fakt je ten, že to nefunguje pokaždé a ta sviňa oko občas škubne :-)
EDIT: Ale když vypustíš okolí, tak tě zase můžou ty mrchy nabrat. Je to na hovno :-)
Garret: Co Ti ten Psyx provedl? :-)) A víš, v čem je můj problém (a přitom jsem tím u dvojky nikdy netrpěl)? Jakmile na mapě vidím, že mě někdo dohání (hlavně teda Ty), začnu být nervózní a okulím to v první zatáčce. Tohle se musím odnaučit. :-)
Pivo: Já mám taky trochu pocit, že v UC je Road King o něco rychlejší než Bullet GT, zatímco ve dvojce byly v tomhle směru oba vyrovnaní.
Na poušti se mi s Road Kingem jezdilo trochu hůře, ale i tak jsem si vylepšil docela čas. Ale je zvláštní, hned poté, co jsem vzal Road kinga, tak jsem si v každém kole vylepšil osobák oproti Bullet GT, se kterým jsem strávil 100krát více času :-)
Pokaždé jsem vedl tak o 20 vteřin nad druhým závodníkem a zlatá byla bez problémů. Někdy bych si to zkusil s váma zajet, ale teď furt ty bouřky a déšť, takže net je dost nestabilní a půlku závodu se mi moc jet nechce.
tak konkrétně na tebe si dávám pozor jen tehdy, když si vezmeš Roadkinga. Občas se stalo, že jsi se prodral dopředu a s tak rychlým autem se tě špatně dohání (pokud to někde nevysekáš). jinak já si dávám pozor většinou jen na Psyxe a pokud jsem před ním, tak je mi jedno i to, že jsem předposlední :-)
tento týden mám noční, tak pokud byste chtěli hrát, viděl bych to tak max. do 20.00 a to vyjma čtvrtku (to mám housle).
Garret: Nezapomínej, že tam jsou i jiní. ;-) Ale ti už jsou v trochu jiné třídě než on. :-)
mně je jedno s čím jezdím, snažím se brát to co Psyx, abych ho mohl rozmetat :-)
ale ze singlu mám nejraději Speedshifter a Lentus, mám slabost pro tyhle káry...
Já jsem se s Bulletem GT a Road Kingem naučil (pokud se to tak konečně dá nazvat) až déle, protože ta přetáčivost mi připadala nezkrotná, ale teď už jsem si oba oťukal (jak říkáš, oba jsou výkonově stejní) a závody profesionálů zajíždím výrazně lépe než se Sunrayem, který je také skvělý, ale rychlostně na ty dvě káry nemá.
Na poušti taky preferuju Kaňóna, kvůli ovladatelnosti. Ale to nemění nic na tom, že pokud Bullet GT dokážeš ukočírovat, dosáhneš s ním ještě o něco lepších výsledků. A co se týká ledu, po tom se mi taky stýská. Doufám, že v dalším díle bude. Ehm, doufám, že další díl bude.
Psyx: Tyhle auťáky jsou hlavně do měst a kanálů, ale jakmile se s nimi dostaneš třeba do té pouště s děravým mostem, tak kloužou jak na ledě.
Dawid199: Zájem o závod by byl, ale takhle brzo po ránu se nás nesejde dost a ve dvou to nemá smysl, řekl bych.
Pivo, Chuck, Bursoft: Podle mě je Bullet GT a Road King výkonnostně dost vyrovnaný, každý je lepší na jiné mapy.
Měl by někdo zájem dát závod?:-)
Bursoft: Však jo, originál je přeci jen jeden! ;-)
Chuck: Napodobovači, Bursofta na ně!!!
Bursoft: To je škoda, chybíš tam, ale musím říct, že Garret s Psyxem Tě výrazně napodobují. :-)
Chuck: To by asi nevyšlo :D
Bursoft: Tak rodičům řekni o kačky na hardware a kdyby byli proti, argumentuj, že si s nimi taky zajezdíš. :-) Nebo se mám přimluvit?
Chuck: Doufám, že ti to někdy budu moct oplatit :D
No, ještě jsem pořádně nekoukl na ten Garettův post, kde popisoval, jak zprovoznit UC po netu, ale pak se snad mrknu a nakopu vám všem prdel i já :-D
I když spíš ne, bo se více vztekám, že jsem mimo trať než že hraju :-)
I když spíš ne, bo se více vztekám, že jsem mimo trať než že hraju :-)
Bursoft: Však jsem Ti jako sladkou odměnu poskytl luxusní jízdu po třech kolech. :-))
Pivo: Bullet GT je nejlepší... však Chuck od něj má pár vzpomínek na prde... ehm, zadním nárazníku :D
Pár sprostých slov padlo, ale nakonec to šlo. Začal jsem chytat násobič a pak stačilo rozbít auto a měl jsem za něj 10 000.
Jinak Road King se mi taky nejvíce zamlouvá a pak jsem jezdil dost s Bulletem GT nebo tak nějak, zbytek jsem z těch cestovních/závodních (či jak se ta best třída jmenuje) moc nezkoušel.