Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 11

FIFA Soccer 11

28.09.2010
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Další hra z fotbalové série FIFA. Sedmý a poslední díl pro dosluhující kapesní konzoli Nintendo DS

Novinkou pro DS verzi FIFY 11 je mód Ultimate Team. Umožňuje vám sestavit tým sbíráním balíčků karet, které nakupujete za herní měnu. Peníze získáte libovolnou aktivitou ve hře. Můžete nakupovat karty hráčů, trenérů nebo tréninkové karty, abyste pak mohli vylepšovat libovolné hráče nebo celé týmy. Specialita pro tuto přenosnou konzoli je taková, že můžete vyfotit sebe a podle vaší fotky pak vytvořit hráče. Kromě Ultimate Team tady najdete staré známé módy, jakou jsou Manager Mode, ve kterém spravujete celý tým, a B A Pro, ve kterém se zaměřujete na jednoho hráče.

Ve hře přibylo i pár nových miniher. Je jich celkem šest a většina z nich využívá dotykovou obrazovku. Například cvičná střelba přímých kopů, kde kreslíte trajektorii míče pomocí stylusu. Nebo třeba možnost pohybu brankářových rukou pomocí stylusu a tím chytat střely. Celkově je hra oproti hlavní verzi hratelností zjednodušená, arkádovější a graficky dost jednodušší. 

 Hra obsahuje multiplayerový režim, ve kterém můžete bezdrátově spojit dvě konzole. Každý hráč však musí vlastnit svou kopii hry.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.