Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 11

FIFA Soccer 11

01.10.2010
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Další hra z rozsáhlé fotbalové série FIFA. Počtvrté na Nintendo Wii.

Verze pro Wii je mnohem akčnější než všechny ostatní verze aktuálního ročníku. Kromě klasického fotbalového zápasu klade velký důraz na pouliční fotbal při hře 5 na 5. V těchto zápasech můžete například využívat odrazů balónu od zdí, které lemují hřiště. Tento režim má velkou škálu nastavení. Například širší branky, hra bez brankářů nebo režim, ve kterém se po vstřeleném gólu míč odrazí z branky rovnou do hry, podobně jako v halovém fotbale. K dispozici jsou také krátkodobé bonusy, jako zmenšení všech soupeřových hráčů nebo super střela. Režim Kariéry, ve kterém si hráč vytvoří vlastního sportovce, se zabývá vzestupem pouličního fotbalisty. Zkušenostní body a týmové posily se získávají řešením různých úkolů.

Dalším, již známým, exkluzivním herním režimem Wii je All-Play, ve kterém pohyb přebírá konzole a hráč si pouze vybírá, kam chce přihrát míč. Hra nabízí i klasické herní režimy jako je Rychlý zápas nebo klasické Sezóny v jednotlivých licencovaných ligách.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.