Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 10

FIFA Soccer 10

20.10.2009
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Další hra z fotbalové série FIFA. Šestý díl pro kapesní konzoli Nintendo DS.

Vyberete si jeden tým z mnoha licencovaných lig či licencovaný národní tým a zahrajete si v herních režimech jako jsou: Exhibiční zápas, Turnaj, Manažerský režim nebo režim Be a Pro. Vytvoříte si svého hráče a získáte s ním zápasové zkušenosti v libovolném týmu. Zkušenostní body lze rozdělovat podle toho, na jaké pozici chcete, aby se zlepšoval. Režim Be a Pro se, podobně jako v minulém díle, dá hrát v online multiplayeru.

Verze pro Nintendo DS se chlubí hlavně režimem pro druhou obrazovku. Zatímco hrajete zápas na horní obrazovce, na dotykové obrazovce se zobrazí mapa hřiště s pozicemi všech hráčů. Vy můžete tak snadno měnit obranné a útočné taktiky během hry několika snadno dostupnými tlačítky u pravého palce. Spodní obrazovka slouží také k volbě, ke kterému z hráčů má míč putovat při zahrávání rohu nebo autového vhazování, a kromě toho se používá k rotaci míče při zahrávání penalty nebo volného přímého kopu. Celkově je hra oproti hlavní verzi hratelností zjednodušená, arkádovější a graficky dost jednodušší. Hra běží v 60 FPS za vteřinu.

Hra obsahuje multiplayerový režim, ve kterém můžete bezdrátově spojit dvě konzole. Každý hráč však musí vlastnit svou kopii hry.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.