Driven

Driven: What drives YOU?

12.11.2001
26.03.2002

ano

Driven je hra, která vznikla podle stejnojmenného filmu, u nás známého jako Formule! se Sylvesterem Stallonem.

Hra nabízí osm tratí, mezi nimiž najdete například Kalifornskou trať Angel's Bay nebo v Paříži trať Champ-Élysées. Na výběr máte z dvanácti jezdců, kteří mají odlišné vlastnosti a na trati se chovají během závodu odlišně. Během závodu můžete dosáhnout takzvaného "The Zone", což je fáze, kdy se váš jezdec dostane do ideální formy.

Hra obsahuje dva herní režimy, jimiž jsou arkádový režim a příběhový režim. Příběhový režim je složený ze čtrnácti závodů, kdy budete závodit v klasických závodech nebo budete překonávat předem daný čas na dané trati. V příběhovém režimu budete střídat několik jezdců s nimiž se budete po trati prohánět, přičemž před každým závodem vás čeká video s nastíněním příběhu. V arkádovém režimu si můžete zvolit rychlý závod nebo jeden ze tří šampionátů, které jsou rozděleny na šampionát americký, evropský a světový. Zde si vybíráte jednoho z jezdců, se kterým šampionát absolvujete.

Součástí hry je multiplayer pro dva hráče, kdy můžete závodit buď proti sobě nebo spolu v tandemu. V tandemu si rozdělíte role, kdy jeden z vás bude útočit na vítězství a druhý mu bude vytvářet podporu a štít před dalšími závodníky.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.