@Miraak (29.04.2026 12:44): Taky mi přišlo extrémně zvláštní, že se expy dostávají za dokončení úkolu, jenže po pár vedlejších questech jsem zjistil, že mě vývojáři chtějí donutit k objevování světa. A oh boy, jak mi spadla brada, když jsem se do něj ponořil :D
@bukrrCZ (23.04.2026 23:19): Ty jo, nakonec ne. Dostal jsem se z první oblasti do druhé, a prostě jsem to nějak přestal hrát. Postupně mě začalo trochu štvát, že combat system vlastně neexistuje, hráč je nepřemožitelnej a z nepřátel člověk nedostane žádné xp, nic. Vlastně mě i trochu začalo štvát, že nalezení XP bodů, a povyšování postavy taky není vůbec nijak znát, člověk tak maximálně získá trochu víc many a tím to končí. Ale až si najdu čas, rozehraju to ještě jednou, snad to už dokončím. :D
@Longin (24.01.2025 16:42): Asi reaguju dost pozdě, ale já to teď rozehrál, vlastně už ani pořádně nevím, kde jsem k tomu přišel. A zatím mě to dost baví. Ten svět je opravdu zvláštní, příběh obstojný a game loop (právě proto, že svět vypadá tak divně a je radost ho prozkoumávat) je chytlavý.