Discworld Noir Discworld Noir Discworld Noir Discworld Noir Discworld Noir Discworld Noir Discworld Noir
PS1
prosinec 1999
adventura > 3D adventura *
adventura > 2D adventura
adventura > 3D adventura

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne ne

V pořadí již třetí z adventur ze Zeměplochy Terryho Pratchetta se od svých předchůdců liší hlavním hrdinou i pojetím. Zatím co v předchozích dílech jsme hráli přímo za symbolického hlavního hrdinu Zeměplochy - kouzelníka Mrakoplaše a prožívali zeměplošsky ujetá dobrodružství inspirovaná knihami, v Discworld Noir se zhostíme původní postavy - prvního detektiva Zeměplochy Lewtona. Celá hra je vážnější a temnější, než předchozí díly, což ovšem vůbec neznamená, že by se nenašlo místo pro osobitý Zeměplošský humor. Navíc i příběh samotný je zcela původní, přestože v ulicích Ankh-Morporku fanoušek narazí na mnoho známých postav.
Lewton se stal soukromým detektivem po té, co ho vykopli od Hlídky a nyní dostane nabídku od bohaté Carlotty Von Überwald, která pátrá po svém manželovi. Za chvíli se ovšem na scéně objeví první mrtvola a nezůstane dlouho jedinou.
V pořadí již třetí z adventur z univerza Zeměplochy Terryho Pratchetta se od svých předchůdců liší hlavním hrdinou i pojetím. Zatím co v předchozích dílech jsme hráli přímo za symbolického hlavního hrdinu Zeměplochy - kouzelníka Mrakoplaše a prožívali zeměplošsky ujetá dobrodružství inspirovaná knihami, v Discworld Noir se zhostíme původní postavy - prvního detektiva Zeměplochy, Lewtona. Celá hra je značně vážnější a temnější než předchozí díly, což ovšem vůbec neznamená, že by se nenašlo místo pro osobitý Zeměplošský humor. Navíc i příběh samotný je zcela původní, přestože v ulicích Ankh-Morporku fanoušek narazí na mnoho známých postav.

Lewton se stal soukromým detektivem po té, co byl vyhozen od Hlídky a nyní dostane nabídku od bohaté Carlotty Von Überwald, která pátrá po svém manželovi. Za chvíli se ovšem na scéně objeví první mrtvola a nezůstane dlouho jedinou.

V pořadí již třetí z adventur z univerza Zeměplochy Terryho Pratchetta se od svých předchůdců liší hlavním hrdinou i pojetím. Zatímco v předchozích dílech jsme hráli přímo za symbolického hlavního hrdinu Zeměplochy - kouzelníka Mrakoplaše a prožívali zeměplošsky ujetá dobrodružství inspirovaná knihami, v Discworld Noir se zhostíme původní postavy - prvního detektiva Zeměplochy, Lewtona. Celá hra je značně vážnější a temnější než předchozí díly, což ovšem vůbec neznamená, že by se nenašlo místo pro osobitý Zeměplošský humor. Navíc i příběh samotný je zcela původní, přestože v ulicích Ankh-Morporku fanoušek narazí na mnoho známých postav.

Lewton se stal soukromým detektivem poté, co byl vyhozen od Hlídky a nyní dostane nabídku od bohaté Carlotty Von Überwald, která pátrá po svém manželovi. Za chvíli se ovšem na scéně objeví první mrtvola a nezůstane dlouho jedinou.