Deus Ex: Human Revolution - Explosive Mission Pack Deus Ex: Human Revolution - Explosive Mission Pack Deus Ex: Human Revolution - Explosive Mission Pack Deus Ex: Human Revolution - Explosive Mission Pack Deus Ex: Human Revolution - Explosive Mission Pack Deus Ex: Human Revolution - Explosive Mission Pack
XOne
kompatibilní
XOneXboxX/S
kompatibilní
RPG > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ne ne ne ne ne ne

První příběhové DLC pro hru Deus Ex: Human Revolution obsahuje jednu novou misi, granátomet, na dálku odpalované výbušniny a nástroje pro automatické hackování.

Nová mise "You Scratch My Back, I'll Scratch Yours" je zasazena mezi úkoly hlavní příběhové linie při druhé návštěvě čínského města Hengsha, a nelze ji proto minout. Úkolem mise je infiltrovat opuštěnou továrnu na nudle a zachránit uneseného Tracera Tonga známého z prvních dvou dílů. Za odměnu Adam Jensen obdrží i již zmiňovaný granátomet. Ostatní bonusové předměty jsou dostupné už zpočátku hry.

Hráči, kteří si základní hru předobjednali, obdrželi DLC zdarma. Pro ostatní bylo, za drobný poplatek, zpřístupněno formou digitálních distribucí.