@jvempire (29.01.2026 20:28): Jsou v plánu :)
@hatifnat (29.01.2026 20:14): Super, že se nakonec zadařilo. Škoda těch technických problémů s hrami od scriptweldera. Já měl štěstí díky Flashpointu a Steamu, to ta moje nedůvěra k aplikacím v prohlížeči :-) Pokud se ti Deep Sleep líbil, tak doporučuji i další dva díly.
@jvempire (28.01.2026 20:36): Tak jo, měl jsi pravdu, bylo to jasné, akorát v té rozbité verzi se pak nestalo, co se správně mělo stát, takže jsem strávila 3/4 hodiny navíc marnou snahou zjistit, co mám ještě udělat dalšího. Prošla jsem to teda dneska celý znova až do konce na ArmorGames; trochu mě mrzí, že jsem ten původní silnej zážitek měla takhle useklej a musela si to v hlavě nastavovat, ale co se dá dělat. Hra je to moc pěkná.
@next_ghost (28.01.2026 23:39): Děkuju za potvrzení. Já jsem si z těch dvou všude vybírala Kongregate, protože na ArmorGames není fullscreen (nebo teda tam tu možnost nikde nevidím). Achjo, nechce se mi to hrát celý znova od začátku.
Můžu potvrdit, že Deep Sleep na Kongregate nejde dohrát, ale taky že obě celé trilogie Deep Sleep i Don't Escape jsou na ArmorGames plně funkční. Když jsem je v listopadu přidával do databáze, tak jsem je na ArmorGames všechny znova dohrál.
Hm, tak v komentářích na Kongregatu píšou, že konec je rozbitej. Jako napadlo mě to, ale zas jsem si říkala, že je tu víc lidí, co to dohráli v browseru. Vypadá to, že mám se scriptwelderem po technické stránce fakt smůlu.
@jvempire (28.01.2026 20:36): Ano, jde o tu druhou (první mě stála jen asi dvě smrti). Jednu jasnou věc jsem udělala, ale ta mi jen pomůže získat čas, a co mám dělat dál, prostě nevím. Už jsem (po zmrtvýchvstáních) znova obešla několikrát všechny lokace, protože mám pocit, že mi musí chybět nějaký předmět, zkouším pomalu všude všechno na všechno.
@hatifnat (28.01.2026 19:34): A opravdu už jde o tu druhou část na čas? Nebo jsi teprve za těmi dveřmi na kód? Protože ta je horší, jak jsem psal.
@jvempire (komentář): Tyjo, "řešení jasné na první pohled", už tam šaškuju asi 20 minut, pořád dokola umírám a nemám nejmenší tušení, co mám dělat... (Toto není žádost o nápovědu, jenom výlev frustrace.)