Death Stranding 2: On the Beach

26.06.2025
0 hodnocení Platformy

ano

We should not have connected.

S touhle myšlenkou, která kontrastuje s dějem první hry, přichází Hideo Kojima v pokračování svého netradičního díla Death Stranding. Na to, co přesně stojí za touto změnou pohledu, si budou muset hráči v rámci příběhu přijít sami.

Bývalé Spojené státy americké se podařilo znovu sjednotit pod novým názvem UCA (United Cities of America). Po necelém roce od založení UCA byla přeprava zásilek plně zautomatizována. Náš hrdina Sam Porter Bridges (Norman Reedus) se společně se svými spojenci vydává za hranice UCA, do bývalého Mexika, pod záštitou společnosti Drawbridge, kterou založila Fragile (Léa Seydoux), aby zde rozšířili chirální síť a následně zautomatizovali přepravu, jako tomu je v UCA. K dispozici mají DHV Magellan, loď, která se dokáže plavit po dehtových mořích. Její posádku ztvárnila známá jména jako George Miller, Fatih Akin, Elle Fanning, Shioli Kutsuna či Nicolas Winding Refn. Ve hře se ale objeví i jiné známé tváře jako Troy Baker, Alastair Duncan, Debra Wilson nebo Luca Marinelli se svou ženou Alissou Jung.

Jádro hratelnosti opět spočívá v doručování zásilek přes nepřístupný a nelítostný terén. Ten je ještě rozlehlejší a rozmanitější než v předešlém díle; od pouští přes pralesy až po zasněžené horské hřebeny, včetně městské zástavby. Chybět nebude ani akce, ať už půjde o střety s lidskými protivníky, nebo nově s těmi robotickými. Na pozoru se bude třeba mít i před monstrózními BTs (Beached Things).

Opět budeme mít možnost si cestu usnadnit různými stavbami, od mostů přes lanovky, které lze sdílet s ostatními hráči v asynchronním multiplayerovém režimu. Tentokrát nám ale život nebude komplikovat pouze opotřebení materiálu, ale i nejrůznější projevy extrémního počasí, jako jsou záplavy, písečné bouře nebo masivní sesuvy půdy.

Poslední diskuzní příspěvek

@Garret (25.03.2025 10:39): Jj, mně to docela chytlo. A líbilo se mi, že to není úplný mindfuck, jak to ze začátku vypadalo, tak doufám že se toho Kojima bude držet i tady. Ta střílející kytara, transformer z obludy, Higgsův jazyk atd. tomu pocitu zatím moc nepřidávají :D

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.