Mlhavé ráno roku 1727. K ostrovu Dead Reefs (Mrtvé útesy) připlouvá loď vezoucí na palubě vás, detektiva Amadeye Finvinerra, který byl na ostrov povolán kvůli záhadnému úmrtí syna místního zámožného statkáře. Byla to všechno náhoda anebo šlo o vraždu? Vyřešit to zůstává na vás.
Dead Reefs je 3D adventura z third-person pohledu, která, ač vyvíjená pro PC, trpí mnoha neduhy v ovládání, jež nám jsou známy spíše z verzí portovaných z konzolí. Hru neovládáte myší, nýbrž klávesami WASD a kurzorovými šipkami. Pomocí WASD se pohybujete, šipkami vybíráte jednu ze čtyř dostupných akcí.
Dead Reefs vyniká zejména hutnou atmosférou viktoriánského městečka a přilehlé bažiny a hřbitova. Ačkoliv hra nedosahuje kvalit AAA produkce, pro fanoušky adventur může jít o zajímavé zpestření. V době vydání spíše zapadla.
Mlhavé ráno roku 1727. K ostrovu Dead Reefs (Mrtvé útesy) připlouvá loď vezoucí na palubě vás, detektiva Amadeye Finvinerra, který byl na ostrov povolán kvůli záhadnému úmrtí syna místního zámožného statkáře. Byla to všechno náhoda anebo šlo o vraždu? To musíte zjistit vy.
Dead Reefs je 3D adventura z third person pohledu, která se ovládá klávesami WASD a kurzorovými šipkami. Pomocí WASD se pohybujete a šipkami vybíráte jednu ze čtyř dostupných akcí. Navštívíte také různé lokace v čele s viktoriánským městečkem, přilehlými bažinami a hřbitovem.